EC English - Cambridge Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Dünyanın en iyi beş üniversitesinden biri olan Cambridge Üniversitesi’nin olduğu şehirde bulunan EC Cambridge, İngilizceyi sosyal ve mesleki anlamda özgüvenli bir şekilde kullanmanızı sağlamak amacıyla hizmet vermektedir. Huzurlu ve rahat bir ortamda dil öğrenmenin daha kolay olduğu bilimsel bir gerçektir. EC Cambridge dil okulları da bu felsefe ile akıllı tahtalar, kütüphane, bireysel çalışma alanları, öğrenci salonları, ücretsiz internet imkânı ve mutfak bölümleri ile Cambridge’de hizmet vermektedir.

EC Cambridge, Cambridge'in merkezinde yer alan ve yalnızca İngilizce eğitimi veren az sayıdaki okullardan biridir. Cambridge'in ana alışveriş alanının hemen yanında, son derece modern bir binada yer alır.

Genel İngilizce, yoğun İngilizce, iş İngilizcesi ve sınav hazırlık kurslarının yanı sıra akademik dönem kurslari ile de dikkat çeken EC Cambridge’te 203 kişilik öğrenci kapasitesi ile 14 sınıf bulunmaktadır. EC Cambridge’i tercih eden öğrenciler ders dışında kalan vakitlerini Tartışma Kulübü, İngiliz Kültürü, Güncel Gelişmeler ve CV becerilerini de içeren ücretsiz dil atölyelerinde değerlendirebilirler. Sosyal aktiviteleri arasında kano, tenis, yaz barbeküsü ve yerel müze ve galeri gezintilerini de içeren EC Cambridge’te West End müzikallerinin keyfini de çıkarabilirsiniz. Ayrıca Oxford, Canterbury, Brighton, Windsor Kalesi, Edinburgh ve Londra’ya düzenlenen şehir turlarına katılarak Cambridge dışındaki şehirleri de keşfedebilirsiniz.

Cambridge’in büyüleyici akademik atmosferinde dil eğitimi alıp ufkunu genişletmek isteyen öğrenciler için EC Cambridge çok doğru bir tercih olacaktır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    203

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    12

    Yaş Ortalaması

     
    20

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Stansted

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok