Stafford House International - Canterbury Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Stafford House International, 1952 yılında kurulan Cambridge Education Group’ un dil eğitimi sunduğu markasıdır. Dil eğitimi alanında 60 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Stafford House School of English, İngiltere ve Amerika'nın önemli öğrenci şehirlerindeki merkezlerinden sonra 2016 yılında da Kanada’ da açtığı okullarla, dil eğitimi, yaz kampları, lise eğitimleri ve üniversiteye hazırlık programları sunmaktadır. Accet, English USA, BPPE, Languages Canada, Cambridge English Language Assessment Authorised Centre ve British Council akreditasyonları bulunan Stafford House aynı zamanda Birleşik Krallık’ ta bulunan dil okullarının eğitim kalitesini geliştirme amacıyla kurulmuş English UK kurumunun da üyesidir.

Stafford House International Canterbury merkezi, İngiltere’ nin bahçesi olarak bilinen Kent bölgesinin kalbindedir. Bu bölge, Avrupa’ ya çok yakın mesafede bulunduğu için bölgede birçok kale bulunmaktadır, geleneksel İngiliz tecrübesi yaşamak isteyen öğrenciler için çok önemli bir alternatiftir. İnteraktif tahtalara sahip 15 sınıfı bulunan Stafford House Canterbury öğrencilerine; öğrenci sosyal alanı, IT alanı, kütüphane, kafeterya, bahçe, bireysel çalışma odası ve ücretsiz kablosuz internet sunmaktadır.

Stafford House International Canterbury merkezi, öğrencilerine aile yanı konaklamanın haricinde okula yürüme mesafesinde çeşitli oda seçenekleri olan yurt ve paylaşımlı öğrenci dairesi konaklama seçenekleri sunmaktadır.

Stafford House’ un Canterbury merkezinde, üç faklı yoğunlukta Genel İngilizce eğitimi, bire bir İngilizce eğitimi, IELTS hazırlık ve First Certificate in English (FCE), Advanced (CAE) ve Proficiency (CPE) gibi Cambridge sınavlarına hazırlık kursları verilmektedir.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    180

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    10

    Yaş Ortalaması

     
    23

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var