Brighton Language College Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Brighton Language College dil okulu, Londra’ya 1 saat mesafede bulunan Manş Denizine kıyısı olan özellikle yaz aylarında oldukça hareketli, festivalleriyle ünlü Brighton şehrindedir. Brighton şehri oldukça popüler bir öğrenci şehridir, bunda içinde üniversite barındırması ve pek çok dil okuluna ev sahipliği yapıyor olması etkendir. Brighton Language College, English UK ve British Council akreditasyonlarına sahiptir. Aynı zamanda Cambridge dil sınavları için yetkili merkezdir.

Brighton Language College, Royal Pavilian manzaralı, Brighton Pier’e birkaç dakika yürüme mesafesinde 37 sınıfı ile Brighton’ın en büyük özel dil okulu olarak bilinir. Okulda öğrencilerin birlikte zaman geçirebilecekleri ortak alanlar bulunur. Aynı zamanda akademik danışmanlık, rehberlik, konaklama hizmetleri gibi çeşitli konularda da öğrencilere destek vermektedirler.

Okulda oldukça kapsamlı her dil seviyesi için uygun bir program bulunmaktadır. Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, Cambridge Sınav Kursları ( CAE, FCE ), IELTS Hazırlık Kursu, İş İngilizcesi, Birebir İngilizce gibi programlara İngilizce seviyenizin tespit edilmesinin ardından katılabilirsiniz. Sınıflar ortalama 10 kişiliktir ve dersler 45 dakika olarak belirlenmiştir. Sınavlara hazırlık ve İş İngilizcesi gibi programlara katılabilmek için orta düzeyde İngilizce bilmek gereklidir.

Okulda ders saatleri dışında aktivite liderleri tarafından sosyal aktiviteler düzenlenir. Bu aktiviteler öğrencilerin sınıf dışında da İngilizcelerini geliştirmeye yardımcı olurken aynı zamanda keyifli zaman geçirmelerini sağlarlar.

Konaklama seçenekleri olarak aile yanı ve yurt konaklama seçenekleri mevcuttur.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    280

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    12

    Yaş Ortalaması

     
    24

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok