Kings Education - Londra Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Kings Education dil eğitimi alanında 60 yıllık önemli bir tecrübeye sahiptir. İngiltere ve Amerika'nın en önemli eğitim şehirlerinde merkezleri bulunan Kings Education, dil eğitimi, yaz kampları, lise eğitimleri ve üniversiteye hazırlık programlarındaki başarısıyla ünlüdür. Accet ve British Council akreditasyonları bulunan Kings Education aynı zamanda Birleşik Krallık’ ta bulunan dil okullarının eğitim kalitesini geliştirme amacıyla kurulmuş English UK kurumunun da üyesidir.

Kings Education Londra merkezi, 1966 yılında Londra’ nın güvenli banliyölerinden Beckenham’ da kurulmuştur ve Kings Dil Okulları’ nın ikinci merkezi olma ünvanına sahiptir.

Kings Londra kampüsünde sınıflarda akıllı tahtalar, bilgisayarla öğrenme merkezi, kütüphane, dış mekan yemek alanı, öğrencilere sıcak yemek sunan geniş kafeterya, bilim laboratuvarı, sanat ve tasarım stüdyosu, masa tenisi alanı ve ücretsiz kablosuz internet bulunmaktadır. İki farklı binadan oluşan Kings Education Londra kampüsü modernize edilmiş yan yana iki binadan oluşmaktadır ve bu iki binanın arası kafeterya ve resepsiyonu içeren “Link” isimli bina ile birleştirilmiştir. Okulun yoğun dönemlerde kullandığı, aynı standartlara sahip ve ana binaya 2 dakika yürüme mesafesinde bir ek binası daha bulunmaktadır.

Kings Londra merkezi, öğrencilerine standart aile yanı konaklamanın haricinde öğrenciye özel banyolu aile yanı konaklama da sunmaktadır. Ayrıca okula maksimum 20 dakika yürüme mesafesinde olan, tek kişilik, çift kişilik, odaya özel ve diğer odalardaki öğrencilerle paylaşımlı banyolu odaları olan 4 farklı paylaşımlı öğrenci dairesi şeklinde konaklaması da vardır.

Kings Education, ikinci kurduğu okul olan Londra merkezinde standart dil eğitimi programlarından farklı olarak English Plus Art and Design, English Plus Business and Finance ve English Plus Law eğitimi de vermektedir. Okul yoğunluğuna göre eğitimler, sabah başlangıç haricinde öğrencilerin seviyelerine göre öğlen başlangıç ya da bir hafta sabah bir hafta öğlen başlangıç olarak verilmektedir.

Ayrıca Kings Londra Dil Okulu, yaz aylarında Londra’ nın South Bank Üniversitesi kampüsünde 16 yaş ve üzeri öğrencilere Discover Londra adını verdiği haftada 15 saat Genel İngilizce eğitimi ve haftada bir tam gün Londra’ nın önemli yerlerine gezi içeren tatilde İngilizce programı da sunmaktadır.

Londra merkeze 20 dakika trenle ulaşım mesafesinde olan Kings Londra, Londra’ ya dilediğinde gidebilmek fakat merkezin kalabalık ve gürültüsünden uzakta olmak isteyen öğrenciler için ideal bir dil okulu merkezidir.

 

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    300

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    12

    Yaş Ortalaması

     
    21

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick, Heathrow, Stansted, Luton

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var