Kaplan International Languages - Manchester Dil Okullar

18.07.2022
Blog Başlık

Dünyanın sanayileşmiş ilk şehri olan Manchester; aynı zamanda oldukça canlı bir öğrenci şehridir. Londra’dan sonra ikinci büyük şehir olan Manchester’da aynı zamanda sanat ve medyanın, eğitimin ve ticaretin nabzı tutulur. Gece hayatı, alışveriş merkezleri, çok sayıda müze ve galeri, İngilizce öğrenmek için ideal şehirler arasında olan Manchester’ı cazip kılan noktalar arasındadır. Şehir, 90’ın üzerinde müze ve sanat galerisine sahiptir.

Dünyanın iki ünlü futbol takımı Manchester United ve Manchester City’e de ev sahipliği yapan şehir; futbol hayranlarını da şehre çeker. Manchester aynı zamanda Avrupa’daki en büyük üniversite kampüslerinden birine sahiptir. Şehirde, 100000’in üzerinde öğrenci bulunur.

Manchester United maçlarına katı lmak, tarihi mekanlarda çalan grupları dinlemek, Ryal Exchange’de tiyatro izlemek, Manchester Eye keşfi şehirde yapılabilecek diğer aktiviteler arasındadır.

Kaplan Manchester Dil Okulu; oldukça merkezi bir konumda yer alan Portland Street’te yer alır. Caddede birçok restoran, bar ve kültür merkezi bulunur. Geniş ve modern sınıflar, multimedya merkezi, öğrenci salonu okulun sunduğu imkanlar arasındadır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    330

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    12

    Yaş Ortalaması

     
    26

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Manchester

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var