Eurocentres - Bournemouth Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Eurocentres 70 yıllık tecrübesi ile bir çok ülkede uzman eğitmenler tarafından eğitimler veren köklü bir okuldur. Amacı global dilleri konuşuldukları yerlerde öğretmek olan Eurocentres’ ın altı kıtada farklı yerlerde dil okulları bulunmaktadır. İngilizce’nin yanı sıra Fransızca, İspanyolca, Almanca, İtalyanca, Japonca ve Rusça kursları da sunulmaktadır. Tüm dünyadan yılda 13.000’i aşkın öğrenci dil eğitimini kültürel etkileşim çerçevesinde almaktadır.

Denetim raporlarına göre ‘En İyi Birleşik Krallık Okul Grubu’ seçilen kuruluş Eğitim İade Raporu’nda en iyi puanları almıştır.

Eşsiz güzellikteki kumsalları, tertemiz havası ve eğlenceli atmosferiyle dinamik bir şehir olan Bournemouth özellikle yaz aylarında eğitim almak isteyen öğrenciler tarafından tercih edilen bir bölgedir ve şehir merkezinden yürüyerek sadece 10 dakika yürüme mesafesinde bulunan okul Victoria tarzı modern bir binada hizmet vermektedir.

Genel ve Yoğun İngilizce programlarının yanı sıra uzun dönem dil eğitimi almak isteyen öğrenciler için Akademik dönem İngilizcesi de sunulmaktadır. Resmi IELTS sınav merkezi olan okulda IELTS ve Cambridge sınavları ve İş İngilizcesine yönelik TOEIC sınavı için hazırlık kurslar da deneyimli öğretmenler eşliğinde sunulmaktadır.

Ayrıca çalışan bireyler için CV’lerini geliştirebilmek ve uluslararası iş ortamlarında kendilerini daha iyi ifade edebilmelerine yönelik tasarlanmış İş İngilizcesi kursları da sunulmaktadır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    196

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    14

    Yaş Ortalaması

     
    22

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    50 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok