CIEE 50. Yılında 50.000 Dolarlık Burs Dağıtıyor!

13.01.2021
Blog Başlık
Work and Travel’ın en büyük sponsorlarından olan CIEE, 50. yılını kutlamak üzere yeni bir projeyi hayata geçirdi. Eski öğrencilerine kendi ülkelerinde değişiklik yapmak için 50.000 $ ‘a kadar hibe verecek. Mevcut hibeler şu şekilde:
 
Profesyonel Gelişim
Belirli bir alanda veya endüstride bir konferansa veya eğitime katılarak profesyonel olarak büyümek ister misiniz? Bunu gerçekleştirmek için 1.000 $ ‘a kadar para kazanın.
 
ABD Uzman Değişimi
ABD merkezli bir uzman tarafından yürütülen bir konferanstan, sunumdan veya atölyeden fayda sağlayacak bir grubun veya kuruluşun bir parçası mısınız? Bu uzmanı ülkenize getirmek için 3.000 $ ‘a kadar para kazanın.
 
Değişim Hareketi
Ülkendeki topluluğunu (veya dünyayı) değiştirebilecek bir fikrin var mı? Bir organizasyon kurmak, bir girişimi finanse etmek veya bir proje başlatmak için 5.000 $ ‘a kadar para kazanın.
 
13 Şubat
CIEE WAT’ın 50. yıldönümünü kutlamak için, CIEE, kendi ülkelerinde değişiklik yapmak için çalışan mezunları değiştirmek için 50.000 $ ‘a varan hibe verecek. Bakalım uygun musun? 
 
20 Şubat
Kendi ülkenizde değişiklik mi yapıyorsunuz? Mali desteğe ihtiyaç duyan bir projeniz var mı? Eğer CIEE sponsorunuzsa, büyük fikirlerinizi etkileyici bir gerçeğe dönüştürmek için #CIEEExchangeAmbassadorGrants’a başvurabilirsiniz! 
24 Şubat
Tüm değiştiricileri çağırıyor! CIEE, topluluklarını etkilemek için ilham alan mezunlar için 50.000 $ ‘a varan hibe veriyor. Eğer CIEE sponsorunuzsa, 31 Mart’a kadar başvurunuz! https://bit.ly/2GaDvVL #CIEEExchangeAmbassadorGrants #exchangesmatter #exchangeourworld #cieealumni
 
10 Mart
Mesleki bir gelişim fırsatı yakalamayı, kendi ülkenizde ABD’de konuşmakta olan bir uzmana sahip olmayı ya da topluluğunuzda bir proje başlatmayı hayal ettiniz mi? Şimdi şansını dene! CIEE, büyük fikirleri ve büyük yürekleri olan değişim programı mezunlarına 50.000 $ ‘a kadar ödül veriyor. Öyleyse, daha fazla bilgi edinmek ve #CIEEExchangeAmbassadorGrants’a başvurmak için bağlantıyı tıklayın: https://bit.ly/2GaDvVL #cieeworktravelers #exchangesmatter #exchangeourworld #cieealumni
 
24 Mart (bir hafta kaldı)
Dünyada bir fark yaratma hayalinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilecek #CIEEExchangeAmbassadorGrants’a başvurma fırsatını kaçırmayın. Başvurmak için yalnızca bir hafta kaldı! 
 
31 Mart (son şans)
Henüz yapmadıysanız, bugün #CIEEExchangeAmbassadorGrants’a başvurmak için SON ŞANSINIZ! Seçilmiş CIEE değişim programlarının mezunları başvuru yapabilir. Beklemeyin!
 
Devlet yurtlarında barınan öğrenciler hafta sonları yurdun spor salonunda egzersiz çalışabilmektedir.