Westbourne Academy - Bournemouth Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Westbourne Academy of English,İngiltere’nin harika sahillerine sahip olan şehri Bournemouth’da bulunmaktadır.İngiltere’nin güney kıyısında bulunan Bournemouth şehri, ödüllü plajları ile öğrenciler için oldukça popüler bir eğitim lokasyonudur. Şehirde düzenlenen festivaller ve şehrin hareketli sosyal hayatı öğrencilerin dil eğitimi alırken aynı zamanda güzel zaman geçirmesine de olanak sağlar. Bournemouth şehri Londra’ya 2 saat mesafede bulunmaktadır.

Westbourne Acamdemy of English farklı ülkelerden gelen öğrencilere dil eğitimi programları sunmaktadır. Okulun, Biritsh Council, English UK akreditasyonları da bulunmaktadır. Okulun sunduğu programlar arasında Genel İngilizce programları, IELTS Hazırlık Programları, Cambridge sınavlarını (FCE - CAE ) da içeren English Plus Programları, haftada 26 saat eğitim içeren Ekstra Yoğun İngilizce Programı, 16 yaş üzeri öğrenciler için düzenlenen yaz okulu programları ve öğretmenler için düzenlenen programlar bulunmaktadır.

Westbourne Academy of English Bournemouth şehir merkezine 1,5 km mesafede ve denize yakın bir konumda bulunmaktadır. 14 dersliği ile eğitim veren okul sınıftaki öğrenci sayısını ortalama 11’de tutarak her öğrenci ile birebir ilgilenilen bir ders ortamı sunmaktadır. Öğrencilerine Aile yanı konaklama seçeneği sunan okul, bu şekilde öğrencilerinin İngiliz kültürünü daha yakından tanımasını ve okul dışında İngilizce konuşma pratiği yapma imkanı bulmasını amaçlamaktadır. Westbourne Academy of English sunulan hafta sonu ve hafta içi aktiviteler ile öğrencilerinin derslerde edindikleri becerilerini sosyal hayatlarında da geliştirmelerini amaçlamaktadır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    220

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    11

    Yaş Ortalaması

     
    21

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok