Twin English Centres - Eastbourne Dil Okulları

29.07.2022
Blog Başlık

60 yıldan beri hizmet veren Twin English Centres Eastbourne dil okulu öğrencilere İngiltere’de yaşama ve İngilizce dil eğitimi için olanak sağlamaktadır. Twin Eastbourne,18. Yy’a ait bir köşkte eğitim vermektedir. Öğrenciler, okula ait 10 hektarlık özel alanda güvenli bir ortamda eğitim alabilir, aynı zamanda okulun düzenlediği çeşitli spor aktivitelerine de katılabilirler. Güzel plajları ile ünlü olan Eastbourne şehri, aynı zaman İngiltere’nin en güneşli şehirlerinden birisidir.

Twin Eastbourne dil okulunda İngilizce bilginizi artırmak, İngilizceyi akıcı bir seviyede konuşma ve anlamamıza yardımcı olacaktır. Twin Eastbourne dil okulu British Council ve English UK akreditasyonlarına sahiptir. Twin Eastbourne dil okulu çalışanları özel seçilmiş, deneyimli, güler yüzlü kadrosu ile öğrencilere kaliteli eğitim vermektedir.

Öğrenciler, özel seçilmiş aile yanlarında, sabah-akşam kahvaltısı içinde ve okula yürüme mesafesinde kalabilir veya farklı ülkelerden gelen öğrencilerle birlikte öğrenci evinde kalma imkanı da sunulmaktadır. Çocuklar ve gençler için Twin Eastbourne okunun yurdunda 4-5-6 kişilik odalarda kalma imkanı sunmaktadır.

Twin Eastbourne’de genel İngilizce kursu, sınavlar için kurslar, yaz okulları kursu ile çocuklara, gençlere, yetişkinlere İngilizce kursu vermektedir. Maksimum 12 kişilik sınıflarda eğitim verilmektedir.

Twin Eastbourne on hektarlık bir parkta yer alan, şehir ve plaja 15 dakikalık yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Ayrıca okulda iki tenis sahası, basketbol, futbol ve voleybol sahalarıyla öğrencilere dil eğitim dışında hareketli ve zevkli anlar geçirme imkanı tanımaktadır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    300

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    12

    Yaş Ortalaması

     
    22

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok