Southbourne School of English Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Southbourne School of English, İngiltere’de dil eğitimi için en çok tercih edilen şehirlerden biri olan  Bournemouth'da bulunmaktadır. 1966 yılından bu yana, farklı ülkelerden gelen öğrencilere eğitim vermektedir. İngiltere’nin güney kıyısında bulunan Bournemouth şehri, ödüllü plajları ile öğrenciler için oldukça popüler bir eğitim lokasyonudur. Şehirde düzenlenen festivaller ve şehrin hareketli sosyal hayatı öğrencilerin dil eğitimi alırken aynı zamanda güzel zaman geçirmesine de olanak sağlar. Bournemouth şehri Londra’ya 2 saat mesafede bulunmaktadır.

Southbourne School of English, haftada 15 ve 21 saatlik Genel İngilizce programlarına ek olarak kısa sürede daha yüksek verim almak isteyenler için tasarlanmış 21 saatlik İngilizce eğitimi + 6 saatlik özel ders programını sunmaktadır. Okul standart programlarının yanında IELTS Hazırlık Kursları, Birebir İngilizce, Akademik Yıl Programı,50+ programları, Cambridge Hazırlık Kursları (PET - FCE - CAE - CPE) kursları da sunmaktadır. Southbourne School of English, Biritsh Council, English UK, Young Learners UK, Quality English, Ralsa akreditasyonlarına sahiptir.

Southbourne School of English, öğrencilerine aile yanı konaklama seçeneği sunmaktadır. Aile yanı konaklama, öğrencilere İngiliz kültürünü daha yakından tanıma ve okul dışında İngilizce konuşma pratiği yapma imkanı sağlamaktadır. Öğrencilerin dil becerilerinin yanı sıra sosyal becerilerinin de gelişimine önem veren Southbourne School of English dil okulu, bu amaçla oluşturulan oldukça çeşitli etkinlik takvimlerine sahiptir.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    264

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    10

    Yaş Ortalaması

     
    21

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    60 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok