LSI - Londra Hampstead Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

İngilizce dil eğitimini hem büyük bir şehirde hem de şehrin merkez yoğunluğundan biraz uzakta almak isteyenler öğrenciler için ideal olan Hampstead bölgesi, Londra merkeze sadece 5 km mesafededir. Hampstead, pek çok sanatçıya ev sahipliği yapan; kafeleri ve restoranları ile ünlü bir bölgedir. Freud müzesi ve şair John Keats’ın evi okula yürüme mesafesindedir. Londra’nın en büyük ve en önemli yeşil alanlarından biri olan Hampstead Heath parkı okula birkaç dakika yürüme mesafesindedir.Okulun geniş bahçesinde mangal partileri yapılmaktadır ve spor aktiviteleri düzenlenmektedir.LSI Hampstead konum olarak Londra'nın en gözde pazarlarından Camden Lock Market'e çok yakındır. Language Studies International Londra Hampstead dil okulunda Victorian tarzı geniş bir binada bulunmaktadır. Okul; kablosuz internet imkanına, dil laboratuvarına, masa tenisi odasına, öğrenci salonuna ve pek çok görsel-iştisel çalışma kaynağı barındıran bir kütüphaneye sahiptir.

LSI Londra Hampstead dil okulu, Genel İngilizce, Yoğun İngilizce programları İngilizcelerini geliştirmek isteyen öğrenciler için uygun olup iş dünyasından kişiler için de, iş dünyasında dilin kullanımı ile ilgili eğitim verir. Akademik İngilizce programlarında eğitimlerine İngilizce devam edecek ya da dil yeterliliklerini kanıtlamak isteyen öğrenciler için IELTS, TOEFL IBT, TOEIC hazırlık gibi sınavlara hazırlık programları sunulmaktadır. University Pathway hizmeti ile Yoğun İngilizce ya da Akademik İngilizce eğitimi alan öğrencilere, üniversite yerleştirme servisi sunar. Bu merkezde ayrıca genç öğrenciler için de ( 13-17 yaş ) İngilizce yaz programları sunulmaktadır. Aile programı, çocuklarıyla birlikte seyahat edip programa katılmak isteyen veliler için uygundur. Yetişkinler Genel İngilizce programlarından birine katılırken, çocuklar da yaz kamplarından birinde eğitim görür. Language Studies International Londra Hampstead dil okulunda ayrıca İngilizce ile birlikte Adventure English, Kulüp 40+, Sanat-Mimari-Tarih ve Kültür, Yeme İçme, Futbol ve Müzik gibi öğrencilerin İngliz kültürünü keyifli bir şekilde deneyimleyebileceği programlar da bulunmaktadır.

Sosyal aktivite olara; Language Studies International Londra Hampstead dil okulunda geniş bahçede mangal partileri ve spor etkinlikleri yapılmaktadır. Diğer aktiviteler ise publar, müzikaller ve hafta sonu gezileridir.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    250

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    11

    Yaş Ortalaması

     
    22

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    50 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick, Heathrow, Stansted, Luton

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var