Regent`s University London Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık
Regent Üniversitesi, Londra Regent Park’da konumlandırılmış yabancı dil merkezinde orta seviyeden ileri seviyeye kadar İngilizce eğitimleri sunan bir üniversitedir. Öğretmenlerinin %80 master derecesini tamamlamıştır ve TESOL ve DELTA yeterliliklerine sahiptirler. Ayrıca Regent Üniversitesi British Council tarafından akredite olmuş, English UK üyesidir. 
 
İngilizce dil eğitiminizin yanı sıra Regent Üniversitesi’ndeki üniversite ve master öğrencileri ile aynı kampüs içerisinde eğitim alınacağından yerel üniversiteli arkadaşlarınız ile aynı olanaklara sahip olup birlikte vakit geçirebilirsiniz. Yerel konuşmacılarla arkadaş olmak dil becerilerinizi geliştirmenin en iyi yolu olduğu unutulmamalıdır. 
 
Regent Üniversitesi Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, Genel İngilizce + İş İngilizcesi, Pre-sessional Kurs ve IELTS Sınav Hazırlık kursu sunmaktadır. 
Regent Üniversitesi kampüsünden kısa bir yürüyüş mesafesinde, butikler, kafeler ve tasarım mağazaları ile tanınan canlı bir tarihi bölge olan Marylebone Village bulunmaktadır.
 
Regent Üniversitesi’nde eğitim alacak öğrenciler okul kampüsü içerisinde veya dışarısında sunulan yurtlarda, aile yanı konaklamalarında veya paylaşımlı öğrenci evlerinde konaklayabilmektedirler.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kampüs

    Öğrenci Kapasitesi

     
    110

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    15

    Yaş Ortalaması

     
    21

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow Airport

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var