Regent - Brighton Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık
İngiltere’de herhangi bir şehrin aldığı gün ışığından çok daha fazla gün ışığı alan Brighton, müthiş kırsal alanlara yakın ve Londra’ya sadece trenle 50 dakika mesafededir. Brighton’da iki üniversite vardır ve oldukça hareketli ve eğlenceli bir şehirdir. Her zaman yapacak sosyal, kültürel aktiviteler bulma imkanınız da şehirde dil okuluna gitmeyi çekici kılmaktadır. Regent Brighton dil okulu harika Brighton iskelesine, 18. Yüzyıl mimari eseri olan müthiş köşküne oldukça yakındır.
 
Brighton eğitim almak için tüm bu olanaklarıyla birlikte harika bir seçenek ve sizi oldukça memnun bırakacak bir şehirdir. Şehir merkezine oldukça yakın okul Regent dil okulu, sahile 900 metre uzaklığında olup Londra’ya sadece 80 km mesafededir. Trenle Londra’ya günübirlik gidip gelinebilir olduğu için Brighton’da okuyan öğrencilerin kolaylıkla Londra’yı gidip görme imkanları Brighton’ı bu açıdan da çekici kılar. Regent Brighton dil okulunun kendine ait öğrencilerin boş vakitlerini geçirmeleri için bahçesi, ayrıca bedava wi-fi internet kullanımı, bilgisayar odası ve ayrıca öğrencilerin yine sosyalleşebileceği, güzelce vakit geçirebilecekleri öğrenci salonu bulunmaktadır.
 
Regent Brighton konaklama seçeneği olarak hem aile yanı hem otel veya misafir evi opsiyonlarını sunmaktadır. Aile yanı opsiyonunda İngiliz ailelerin yanında kalıp tamamen İngiliz yaşam tarzını tecrübe edebilirsiniz. İstenirse tek kişilik odalarda veya banyosu içinde olan tek kişilik odalarda kalınabilir. Haftaiçi kahvaltı ve akşam yemeği dahilken haftasonu öğle yemeğini de aileler öğrencilere sunmaktadır. Ailelerin evleri okula en fazla 5 km mesafededir ve otobüsle 30 dakikadan fazla vakit almaz. Konaklama yetkililerimiz tarafından aileler standartlara uyup uymadıklarını kontrol edilmek adına düzenli şekilde ziyaret edilir. Evlerde ücretsiz wi-fi kullanımı da mevcuttur. Aile yanı dışında otel veya misafir evleri tercih edilebilir.Her şey dahil, wifi , özel banyosu olan tek kişilik odaları olan otel veya misafir evlerinde kalınabilir. Fiyatları sezona göre değişiklik göstermektedir.
 
Regent Brighton Dil okulu öğrencilere kapsamlı şekilde farklı kurs seçenekleri sunmaktadır. Bunlar; English World, Sınav Hazırlığı, Tıp İngilizcesi, Bireysel özel ders, Toefl Hazırlık, English World’de beginner seviyeden advanced düzeyine kadar ihtiyaca göre kurlar bulunmaktadır. Öğrenci seviyesi belirlendikten sonra yoğun veya esnek programlarla seviyesine göre kursuna başlar. Sınav hazırlığı kursunda IELTS ve Cambridge gibi uluslararası düzeyde geçerliliği olan sınavlara hazırlık kapsamında oldukça etkili dersler verilmektedir. Öğrenci yurtdışında lise, üniversite, yüksek lisans, doktora istiyorsa bu sınavlardan belli puanlar almak durumunda olduğu için bu kurslar oldukça yaygın ve İngilizce'nizi bir üst seviyeye taşımanızda bir hayli etkilidir. 4 hafta süren Tıp İngilizcesi medikal alanda İngilizce'nizi etkin şekilde kullanmanızı ve uluslararası sahada tıbbi terimleri öğrenmenizi ve bir adım daha uluslararası tıp alanında sivrilmenizi sağlar. Bireysel özel ders kursunda öğrenci ister bire bir hocasıyla ister bir arkadaşıyla daha ders alabilir. Dersler özel olarak öğrencinin ihtiyacına göre oluşturulduğu için alınan verim oldukça etkili olmaktadır. Haftalık 15 saatten 30 saate kadar istenildiği kadar ders alınabilir. Son olarak uluslararası tanınan Toefl hazırlık kursu yine IELTS ve Cambridge sınavları gibi belli kurumlardan kabul almak için gerekli olan puanı elde etmenize yardımcı olacak desteği sağlamaktadır.
 
İngiltere’de hem yeni bir dil öğrenmek veya olan dilinizi fazlasıyla geliştirmek istiyorsanız, hem de eğlenmek, o ülkenin renkli kültürünü tanımak ve tadını çıkarmak istiyorsanız, Brighton eşsiz şehir ambiansı, çok kültürlü yapısı, İngiltere'nin genel olan soğuk iklimine karşın çok daha ılıman olan iklimiyle mutlaka sizi memnun edecektir ve kalite, kapsayıcı eğitimiyle Regent Brighton size en uygun kurs seçeneğiyle İngilizce'nizi birkaç adım daha yükseğe taşıyacaktır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    105

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    12

    Yaş Ortalaması

     
    20

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    60 Dk.

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok