Oxford International English Schools - Londra Greenwich Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Oxford International English Schools, dil eğitimi alanında 25 yılı aşkın tecrübeye sahiptir. Oxford International Education Group markalarından biri olan Oxford International English, İngiltere okullarının yanı sıra yaptığı anlaşmalarla Kanada ve Amerika’ da da eğitimler vermektedir. Bu eğitimlerden en önemlileri dil eğitimleri, yaz kampları, lise eğitimleri ve üniversiteye hazırlık programlarıdır. İngiltere’ de bulunan okulları British Council, ISI, English UK ve ALTO akreditasyonlarına sahiptir.

Oxford International Londra Greenwich merkezi, 2014 yılında son teknolojiyle yenilenen binasında Londra’ nın en yeşil bölgelerinden olan Greenwich’ te öğrencilerine eğitim vermektedir. Modern sınıfları, iki adet bilgisayar odası ve iki adet öğrencilerin sosyalleşmesi için ayrılmış odası bulunan Oxford International Greenwich, Londra merkeze 15 dakika trenle ulaşım mesafesindedir. Gezip eğlenmek için Londra merkeze gitmek isteyen öğrenciler için ideal bir konumdadır.

Oxford International Londra Greenwich merkezi, öğrencilerine aile yanı konaklamanın haricinde okula yürüme mesafesinde ve toplu taşıma ile ulaşım mesafesinde çeşitli oda seçenekleri olan öğrenci köyü, yurt ve paylaşımlı öğrenci dairesi konaklama seçenekleri sunmaktadır.

Oxford International Greenwich merkezinde, isteğe bağlı öğleden önce veya öğleden sonra başlayan Genel İngilizce eğitimi, bire bir İngilizce eğitimi, IELTS hazırlık, Cambridge sınavlarına hazırlık kursları ve İngiltere merkezlerinden sadece Greenwich’ te sunduğu İş İngilizcesi eğitimleri verilmektedir. Yazın yoğun aylarda eğitimler Oxford International Greenwich binasına yakın ve aynı kalitedeki merkezlere sunulabilmektedir.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    600

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    11

    Yaş Ortalaması

     
    23

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick, Heathrow, Stansted, Luton

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok