Oxford International English Schools - Brighton Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Oxford International English Schools, dil eğitimi alanında 25 yılı aşkın tecrübeye sahiptir. Oxford International Education Group markalarından biri olan Oxford International English, İngiltere okullarının yanı sıra yaptığı anlaşmalarla Kanada ve Amerika’ da da eğitimler vermektedir. Bu eğitimlerden en önemlileri dil eğitimleri, yaz kampları, lise eğitimleri ve üniversiteye hazırlık programlarıdır. İngiltere’ de bulunan okulları British Council, ISI, English UK ve ALTO akreditasyonlarına sahiptir.

Oxford International English Brighton merkezi, 9 adet modern sınıfı, bilgisayar odası, öğrenciler için sosyalleşme odası, öğrenciler için mutfak ve kablosuz internet hizmeti ile güney İngiltere’ nin en güzel sahil şehri Brighton merkeze 10 dakika yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Oxford International Brighton öğrencileri, okulun merkeze yakınlığı sayesinde birçok sosyal aktivite imkanı bulmaktadır.

Oxford International Brighton merkezi, öğrencilerine aile yanı konaklamanın haricinde okula yürüme mesafesinde, odaya özel banyolu tek kişilik odaları olan Brighton City Centre Residence öğrenci yurdu ve yine okula yürüme mesafesinde tek ve çift kişilik odaları olan paylaşımlı öğrenci daireleri içeren Terrie and Detty’s Student House öğrenci evi konaklama seçenekleri sunmaktadır.

Oxford International Brighton merkezinde, isteğe bağlı öğleden önce veya öğleden sonra başlayan Genel İngilizce eğitimi, bire bir İngilizce eğitimi, IELTS hazırlık, Cambridge sınavlarına hazırlık kursları sunulmaktadır. Yazın yoğun aylarda eğitimler Oxford International Brighton binasına yakın ve aynı kalitedeki merkezlere sunulabilmektedir.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    270

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    11

    Yaş Ortalaması

     
    21

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok