Kaplan International Languages - Londra Covent Garden Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

İngiltere’nin başkenti olan Londra; aynı zamanda ülkenin kültür, sanat ve moda merkezidir. Oldukça hareketli gece hayatı, modernizmi ve tarihi birleştiren dokusu, doğal güzellikteki parkları, çok sayıda müze ve galeriyle Londra’da her zaman yapacak bir şey vardır. Covent Garden’daki Piazza’da alışveriş yapmak, British Museum ziyaretleri, operalar ve baleler, cadde sanatçılarının performanslarını izlemek yapılacak en güzel aktiviteler arasındadır.

Londra aynı zamanda çok sayıda prestijli üniversiteye ev sahipliği yapar. İngilizce öğrenmek için bu şehri tercih eden öğrenciler birçok aktivitede İngiliz öğrencilerle tanışma fırsatı yakalar.
Kaplan Covent Garden dil okulu, 18.Yüzyıldan kalma tarihi bir binada yer alır. Londra’nın en önemli meydanlarından Covent Garden’a yürüyüş mesafesindedir. Okul, son derece modern dekore edilmiştir. Okulun bu kadar merkezi bir konumda olması, Londra’nın bu çok kültürlü yapısının çok kolay bir şekilde keşfedilmesi imkanını sunar.

Aynı zamanda Cambridge ESOL Sınav Merkezi olan okul; interaktif tahtalar, 16 bilgisayardan oluşan bir Multimedya Merkezi, öğrenci dinlenme salonu gibi imkanlar sunar.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    420

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    12

    Yaş Ortalaması

     
    23

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    HeathrowGatwickStanstedLuton

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var