OISE - Oxford Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık
"OISE 1973 yılında tek merkeziyle güçlü bir eğitim ilkeleri üzerine kurulmuş ve mükemmel eğitimiyle uluslarası tanınmış bir kurum haline gelmiştir. Şuanda Londra, Oxford, Cambridge, Boston, Montreal ve Heidelberg'de merkezleri bulunmaktadır. OISE' nin misyonu, öğrencilere gelecekteki yaşamında ilham verici ve zorlukların üstesinden gelebilecekleri sonuç odaklı dil eğitimi vermektir. Okulun yaş ortalaması 30'dur ve öğrencileri genellikle yöneticiler ve profesyonellerden oluşmaktadır."
 
1973 yılında kurulan OISE, ilk olarak Oxford' da kurslarını başlattı. Çok kültürlü bir ortamda İngilizce dersleri, dünyanın dört bir yanından gelen öğrencileri birbirleriyle buluşturur. Bu etkileşim, öğrencinin İngilizce konuşanlar arasındaki kültürel farklılıkları algılama yeteneklerini geliştirir. İngilizcede aynı zamanda iletişim becerilerine odaklanılması öğrencilerin küresel ortamda İngilizceyi kullanarak kendilerini rahat hissetmelerini sağlar. OISE Oxford okulu, tüm OISE okullarına öncülük etmiştir ve 45 yılı aşkın bir süredir iddialı akademisyenlere ve öğrencilere Oxford' da İngilizce dil programları vermeye devam etmektedir.  Derin deneyime sahip öğretmenler, her öğrenciye güven ve İngilizce düşünme yeteneği geliştirme fırsatı sunar.
 
Oxford şehri, dar sokakları, şehrin ve üniversitenin güzel mimarisi ile ünlüdür ve İngilizce kursuna katılmak için ideal bir şehirdir. Öğrencilerin dinlenebilmesi için sayısız kahve dükkanı (İngiltere'nin ilki de dahil olmak üzere, Samuel Pepys' in günlüğünde belirtildiği gibi), tarihi halk evleri (hayranları Thomas Hardy, CS Lewis ve JRR Tolkien'in yazdığı ve tartıştığı barları ziyaret edebilir) vardır. OISE Oxford' un tam merkezindedir ve dünyaca ünlü Ashmolean Müzesi, büyüleyici Bodleian Kütüphanesi ve tabii ki Oxford Üniversitesi’ nin tarihi kolejleri gibi tüm Oxford’ un önemli turistik mekanlarına yürüme mesafesindedir.
 
Öğrenciler birebir özel ders, Genel İngilizce, Yoğun İngilizce ve IELTS hazırlık dersleri alabilir. Aile yanı konaklama, Misafir evleri yada otel konaklaması seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    70

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    5

    Yaş Ortalaması

     
    28

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    60 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok