OISE - Londra Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık
OISE Londra İngilizce dil okulu, öğrencileri isteklerine doğru yönlendirmek ve potansiyellerine ulaşmalarını sağlamak için tasarlanmış mükemmel birebir eğitim programları sunmaktadır. OISE Londra, 16 yaş ve üstü öğrencilere hizmet vermektedir ve özellikle yönetici ve profesyonel kişiler için idealdir. OISE Londra British Council ve English UK akreditasyonlarına sahiptir.
 
Londra, moda, finans, sanat ve eğlence dünyasının başkentidir ve dünyanın en iyi üniversitelerinin ve en yenilikçi kolejlerinin bazılarına ev sahipliği yapar. OISE Londra, Trafalgar Meydanı'na sadece 3 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan konumu ile iddialı, motive olmuş öğrencilerin gelişmesi için mükemmel bir ortam sunmaktadır.
 
OISE Londra, ünlü İngiliz diaristi Samuel Pepys'in (1633 - 1703) eski evi olan bir binada yer almaktadır. Okul beş katlıdır ve OISE’nin, küçük öğrenci gruplarının yaşayabileceği geniş ve aydınlık sınıflar içeren dil öğrenmeye özgü tasarımı ile modernleştirilmiştir. OISE öğrencilerine English for Finance, Business, Leadership, Diplomacy, Entrepreneurs, Media and Oil and Gas Professionals ve IELTS hazırlık kursları sunmaktadır. OISE London Dil Okulu kendisini tercih eden öğrencilerine konaklama olarak aile yanı konaklaması, öğrenci yurdu gibi konaklama seçenekleri sunmaktadır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    60

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    5

    Yaş Ortalaması

     
    35

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    60 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok