London School of English - Londra Dil LOkulları

18.07.2022
Blog Başlık

The London Scool of English, 1912 yılından bu yana uluslararası öğrencilere İngilizce geliştirme programları sunan İngiltere’nin en kaliteli, tercih edilen dil okulu seçeneklerinden bir tanesidir. English UK, IALC, British Council, Quality English, ISO 9001:2015 akreditasyonları ile yetişkinler için akademik ve profesyonel alanlarda hedeflerine uygun, grup ve kişiye özel programlarla en etkili şekilde eğitim vermeyi amaçlar.

Okulun, Londra’daki iki okul binası, Holland Park Gardens ve Westcroft Square centre 2.bölge de; şehrin merkezinde ancak şehrin kalabalığından uzak noktadır. Yerel restoranlar, barlar, alışveriş yerleri ve parklar yürüme mesafesindedir. Kısa toplu taşıma mesafesi ile de şehir merkezine rahatça ulaşılabilir.

The London Scool of English, Genel İngilizce programlarının yanı sıra Akademik İngilizce, İş İngilizcesi, 30 + Profesyoneller için İngilizce, 30 + Genel İngilizce, Hukuk İngilizcesi, İnsan kaynakları alanında İngilizce, IELTS/FCE/CEA sınavlarına hazırlık programları, Aksan eğitimi, Özel amaçlar için İngilizce ( bankacılık ve finans, Sigorta, Satış, Mühendislik, Havacılık gibi alanlarda ) gibi pek çok alanda eğitim vermektedir.

The London Scool of English, dil eğitiminin yanı sıra öğrencilere aile yanı, yurt, otel gibi seçenekler sunup konaklama organize etmelerine yardımcı olur. Ayrıca ders dışı saatlerde öğrencilerin kaynaşması ve İngilizcenin sosyal hayatta da gelişimini sağlamak amacıyla aktiviteler ve geziler düzenlenir.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    290

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    12

    Yaş Ortalaması

     
    29

    Minimum Yaş

     
    18

    Ders Süresi

     
    60 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick, Heathrow, Stansted, Luton

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok