LAL - Torbay Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Deniz görmeden yaşayamam diyenler için 1984’ten beri hizmet veren ve binlerce öğrenciye dil eğitimi imkanı sunan LAL Torbay bu engeli ortadan kaldırmaktadır. Torbay, İngiltere’nin güneyinde sıcak iklimiyle öğrencilerine en son teknolojik sınıflarında keyifli bir eğitim imkanı sağlamaktadır. Her yıl milyonlarca turistin de ziyaret ettiği Torbay Plymouth, Bath ve Exeter gibi şehirlere de kolayca ulaşılabilir durumdadır.

465 öğrenci kapasitesi ve 31 sınıfıyla çok büyük bir okul olan LAL Torbay aynı zamanda İngilizce Öğretmenlerine ve kariyerini bu alanda yönlendirmek isteyenlere Teacher Training ve CELTA kursları sunmaktadır. Merkez içinde ücretsiz internet, öğrenci salonu, kitapçı, kütüphane de bulunan LAL Torbay’de ayrıca geniş bir bahçe de bulunmaktadır. Özellikle yaz aylarında öğrenciler bahçede vakit geçirebilir ve hoş geldin partilerine katılabilir.

Yürüyerek sadece 10 dakika uzaklıkta bulunan LAL Hunters Lodge yurdunu tercih eden öğrenciler, dünyanın dört bir yanından gelen sınıf arkadaşlarıyla aynı ortamı paylaşır ve bolca pratik yapma imkanı bulur.

LAL Torbay dil okulu güneyde olmasının avantajını ders saati dışındaki zamanlarında sosyal aktivite programlarında da kullanmaktadır. Yurtdışında dil okuluna giderken dersten sonra denize gidebilir, diğer ülkelerden gelen arkadaşlarınızla sahilde yürüyüş yapabilirsiniz ya da cafe ve restorantlarda şehrin tadını çıkarabilirsiniz. Dil eğitimi alırken eğer stresten ve trafikten uzak durmak istiyorsanız ve oldukça sakin bir şehrin hayalini kuruyorsanız Torbay en doğru seçenek olacaktır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    465

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    9

    Yaş Ortalaması

     
    21

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok