Kings Education - Oxford Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Kings Education dil eğitimi alanında 60 yıllık önemli bir tecrübeye sahiptir. İngiltere ve Amerika'nın en önemli eğitim şehirlerinde merkezleri bulunan Kings Education, dil eğitimi, yaz kampları, lise eğitimleri ve üniversiteye hazırlık programlarındaki başarısıyla ünlüdür. Accet ve British Council akreditasyonları bulunan Kings Education aynı zamanda Birleşik Krallık’ ta bulunan dil okullarının eğitim kalitesini geliştirme amacıyla kurulmuş English UK kurumunun da üyesidir.

Kings Education Oxford merkezi 1986 yılında St. Josephs binasında kurulmuştur. 2011 yılında da merkezin ikinci okulu olan St. Michaels binası açılmıştır. Son olarak Kings Oxford merkezine eklenen Alfred Street ek binası ile günümüzde toplamda 3 farklı binada eğitim vermektedir. Bu merkez, aynı zamanda IELTS sınav merkezidir.

Kings Oxford merkezinin St. Josephs binası şehir merkezine otobüs ile 20 dakika mesafededir. Bu bina, daha ziyade akademik kursların verildiği ana bina olarak bilinmekte ve sınıflarda akıllı tahtalar, 2 adet bilgisayarla öğrenme merkezi, kütüphane, dış mekan yemek alanı, öğrencilere sıcak yemek sunan geniş kafeterya, bilim laboratuarları ve ücretsiz kablosuz internet bulunmaktadır. St. Michaels binası şehir merkezindedir ve çoğu İngilizce kursunun verildiği bina burasıdır. Kings St. Michaels’ de; sınıflarında akıllı tahtalar, ipad bulunan bilgisayarla öğrenme merkezi, öğrenci dinlenme alanı ve ücretsiz kablosuz internet bulunmaktadır. Yine şehir merkezinde bulunan Alfred Street ek binasında ise bunların yanı sıra tam donanımlı sanat stüdyosu içermektedir.

Kings Oxford merkezi, öğrencilerine aile yanı konaklamanın haricinde okula yürüme mesafesinde ya da otobüsle ulaşım mesafesinde çeşitli oda seçenekleri olan yurt ve paylaşımlı öğrenci dairesi konaklama seçenekleri de sunmaktadır.

Kings Education Oxford merkezinde standart dil eğitimi programlarından farklı olarak English Plus Art and Design programı vardır. Ayrıca standart IELTS hazırlık kursuna ek olarak haftada 3 saat sınav pratiği sunulan Yoğun IELTS hazırlık kursu ve sadece akademik IELTS sınavına yönelik verilen ve Genel İngilizce eğitimi içermeyen %100 IELTS hazırlık eğitimi sunulan Süper Yoğun IELTS hazırlık kursu da verilmektedir. Okul yoğunluğuna göre eğitimler, sabah başlangıç haricinde öğrencilerin seviyelerine göre öğlen başlangıç ya da bir hafta sabah bir hafta öğlen başlangıç olarak verilmektedir.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    400

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    12

    Yaş Ortalaması

     
    22

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var