Kings Education - Brighton Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Kings Education dil eğitimi alanında 60 yıllık önemli bir tecrübeye sahiptir. İngiltere ve Amerika'nın en önemli eğitim şehirlerinde merkezleri bulunan Kings Education, dil eğitimi, yaz kampları, lise eğitimleri ve üniversiteye hazırlık programlarındaki başarısıyla ünlüdür. Accet ve British Council akreditasyonları bulunan Kings Education aynı zamanda Birleşik Krallık’ ta bulunan dil okullarının eğitim kalitesini geliştirme amacıyla kurulmuş English UK kurumunun da üyesidir.

Kings Education Brighton merkezi, 2017 yılında sıfırdan yapılan yepyeni ve modern binasıyla Brighton şehir merkezine 15 dakika yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Okulun bulunduğu bölge popüler öğrenci çevrelerinden Londra Yolu’ ndadır ve alışveriş mağazaları, eğlence alanlarının yanı sıra Duke of York’s Picture House’ a ev sahipliği yapmaktadır.

Kings Brighton kampüsünde sınıflarda akıllı tahtalar, bilgisayarla öğrenme merkezi, kütüphane, dış mekan yemek alanı, öğrencilere sıcak yemek sunan geniş kafeterya, bilim laboratuarı, sanat ve tasarım stüdyosu ve ücretsiz kablosuz internet bulunmaktadır.

Kings Brighton merkezi, öğrencilerine aile yanı konaklamanın haricinde her biri odaya özel banyolu olan, yıl boyunca hizmet veren 1 adet ve sadece yaz aylarında hizmet veren 1 adet olmak üzere 2 adet öğrenci yurduna sahiptir. Yıl boyunca hizmet veren yurt opsiyonu okulla aynı binada bulunmaktadır ve oda kahvaltı olarak hizmet vermektedir. Öğrenciler arzu ederse ek ücret karşılığında bu konaklamaya akşam yemeği de ekleyebilirler. Sadece yaz aylarında hizmet veren Phoenix Halls Yurdu ise Brighton Üniversitesi’ nin yurtlarından olup okula 3 dakika yürüme mesafesindedir.

Kings Education, en genç merkezlerinden olan Brighton merkezinde standart dil eğitimi programlarından farklı olarak English Plus Business and Digital Media eğitimi de vermektedir. Okul yoğunluğuna göre eğitimler, sabah başlangıç haricinde öğrencilerin seviyelerine göre öğlen başlangıç ya da bir hafta sabah bir hafta öğlen başlangıç olarak verilmektedir.

Birleşik Krallık’ ın turistik şehirlerinden olarak bilinen ve en popüler sahil beldelerinden olan üniversite şehri Brighton’ da eğitim almak isteyen öğrenciler için en iyi seçeneklerden biri Kings Education Brighton merkezidir.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    171

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    12

    Yaş Ortalaması

     
    23

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var