Kaplan International Languages - Oxford Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Oxford, İngilizce’yi dünyanın en ünlü üniversite şehirlerinden birinde öğrenmek isteyen öğrenciler için oldukça ideal bir lokasyondur. Oxford, dünyanın en eski ve prestijli üniversitelerinden biri olan Oxford Üniversitesi’ne ev sahipliği yapar. Londra’ya oldukça yakın mesafede olan şehir; ilginç mağazaları, pazarları ve çok sayıda galeri ve müzesiyle birçok uluslararası öğrenciyi şehre çeker. Oxford Üniversitesi’nin ünlü kolejlerini gezmek, Cherwell nehrinde kayığa binmek, Shakespeare’in doğum yeri Stratford-Upon-Avon ve St. Mary Church kalesi ziyaretleri yapılacak aktiviteler arasındadır.

Oxford İngilizce Dil Okulumuz, Tolkien’in Yüzüklerin Efendisi’ni yazdığı zarif Summertown bölgesinde yer alır. Londra’ya bir saat mesafedeki “hayal kuleleri şehri”, yüzyıllardır John Locke’tan Oscar Wilde’a kadar birçok büyük zihnin yetiştiği yerdir. Harry Potter filmleri de şehrin büyülü atmosferini Hogwarts sahneleri için kullanmıştır.

Kaplan Oxford dil okulu, Christ Church kolejine yakın mesafede, Edwardian tarzı 3 katlı bir binada yer alır. Şehir merkezine sadece 10 dakika mesafede yer alan okul; güzel bir bahçeye ve yaz barbekülerinin ve sosyal aktivitelerinin de düzenlediği bir alana da sahiptir. Aynı zamanda okul, en popüler yerlere de yürüyüş ya da bisiklet mesafesindedir. Interaktif yazı tahtaları, kablosuz internet erişiminin de olduğu kafeterya, multimedya odası ve dinlenmek ve sosyalleşmek için de kullanılabilen bir kütüphane okulun sunduğu diğer imkanlar arasındadır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    330

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    12

    Yaş Ortalaması

     
    24

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Stansted

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var