International House - Londra Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

International House 1953 yılında ilk dil okulunu Cordoba, Ispanya’da açmıştır. International House Londra ise 1959’da açılmıştır. IH World Organisation dünya çevresinde 50’den fazla ülkede 150’den fazla okulu ile dil eğitimi vermektedir. International House olarak organizasyonun Aqueduto, English UK, Eaquals ve British Council akreditasyonları mevcuttur.

International House Londra, Londra şehir merkezinde, her yere kolay ulaşım mesafesinde olmasından dolayı lokasyonu itibariyle ideal konumdadır. Holborn metro istasyonuna sadece 5 dakika mesafededir. Londra’da raylı sistem oldukça gelişmiştir bundan dolayı Londra merkezden Cambridge, Oxford, Brighton gibi ünlü şehirlere ulaşmak ortalama 1 saattir. Londra, dünyanın en tanınmış üniversitelerinden University College Londra, Londra school of Economics ve Kings College Londra ‘a ev sahipliği yapmaktadır. Eğitim, finans, sağlık, kültür gibi alanlarda pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan şehir, her zaman canlı ve hareketlidir.

International House Londra, 56 modern sınıfı, 48 bilgisayarlı çalışma odası, 10.000 ‘den fazla kitap ile kütüphanesi, pek çok sınıfında interaktif tahtası, sosyal etkinlik masası ( her gün bir etkinlik planlanır, her iki haftada bir sosyal aktivite planı yenilenir ) öğrencilerin birlikte zaman geçirdiği Sky Lounge ve kafe ile öğrencilerin ihtiyaç duyabilecekleri tüm donanımlara sahiptir. International House Londra aynı zamanda da IELTS, LLCI and TOEIC sınav merkezidir.

Konaklama alternatifleri olarak aile yanı ve yurt konaklama seçenekleri mevcuttur.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    750

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    10

    Yaş Ortalaması

     
    20

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    55 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick, Heathrow, Stansted, Luton

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var