ETC International College Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

ETC Bournemouth dil okulu 1989 yılında kurulan,British Council akreditesine sahip , İngilizce dil eğitimi ve özel eğitimlere yönelik kurslar konusunda deneyime sahip butik bir okuldur.ETC Bournemouth dil okulu,British Council ,Private Further Education,gibi dünyaca tanınan akreditasyonlara sahip olup ayrıca English UK üyesidir.

ETC Bournemouth, Genel ingilizlizce kursları, Sınav hazırlık kursları, uluslararası geçerliliği olan Cambridge FCE CAE, IELTS, ve TEFL TrinityCert TESOL,TrinityDip TESOL,TKT (Teaching knowledge Test) kursları bulunmaktadır.TEFL (Teaching English as a Foreign Language - Yabancı Dil Olarak İngilizce Öğretmenliği) kalifikasyonu sayesinde Birleşik Krallık'ta ve diğer ülkelerde yaşama ve çalışma fırsatına sahip olabilirsiniz.Ayrıca Üniversite hazrılıklarına yönelik UFP(University Foundation program in Business)Pre-Masters,Pre-Sessional kursları bulunmaktadır.ETC öğrencilere yurt ve aile yanı konaklama alternatifleri sunmaktadır.Yurt konaklaması okulun hemen yanında bulunan 60 öğrenci kapasiteli en-suite odalarda tek yada çift kişililk opsiyonlarda sunulmaktadır.

Britanya'nın en güzel şehirlerinden biri olan Bournemouth, Londra'ya yaklaşık 170 km uzaklıktaktadır.Genellikle sahili, gece kulüpleri, alışveriş imkânları bilinir. Ağırlıklı olarak dil okulları yer alır. Londra'ya oranla daha ucuz ve öğrenci şehri olarak ün yapmıştır.Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli olan bu merkezde öğrenciler için,Oyun Salonları,Bilgisayar odaları ve DVD Kütüphaneleri bulunmaktadır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    400

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    10

    Yaş Ortalaması

     
    20

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var