EC English - Manchester Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Dünyaca ünlü futbol takımları, canlı müzik dünyası ve Kuzey’in sıcakkanlı cazibesiyle ünlü Manchester’da bulunan, kendine has tasarımıyla EC Manchester şehrin tam kalbinde yer almaktadır. 135 öğrenci kapasitesi ve 9 sınıfı ile EC Manchester butik bir ortamda eğitim vermektedir. Tüm okulda ücretsiz internet, akıllı tahtalar, kütüphane, çalışma odası ve öğrenci salonları ile EC Manchester öğrencilerine rahat ve modern bir çalışma ortamı sunmaktadır.

Genel İngilizce, yoğun İngilizce, iş İngilizcesi, Cambridge sınavına hazırlık ve IELTS sınavına hazırlık programları ile Manchester merkezinde hizmet veren EC, okulun ilk gününde öğrencileri 'Turuncu Halı' etkinliği ile karşılamaktadır. EC'deki akademik danışmanlarınızla kendinizi nasıl daha iyi geliştirebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Bunların yanında EC Manchester'da eğitim alarak Kuzey İngiltere’nin muhteşem doğal güzellikleri ile tanışabilirsiniz. Lake District göl bölgesi, Peak District dağlık bölgesi, Kuzey Galler ve tarihi Chester sadece bunlardan bir kaçı.

Özel olarak tasarlanmış bu butik okul, şehrin yerel kültürünü yansıtmaktadır. Şehrin tam kalbinde, Manchester Piccadilly tren istasyonuna sadece bir kaç dakikalık mesafededir.

Öğrenciler derslerin dışında kalan vakitlerinde CV Kliniklerini ve Kahvaltı Kulübünü de içeren ücretsiz dil atölyelerini değerlendirebilir. Ulusal Futbol Müzesi'ne turları, film gecelerini ve salsayı da içeren ücretsiz aktivitelere katılabilir. Bir Manchester United veya Manchester City maçının ve yerel müzik etkinliklerinin tadını çıkarabilir. Liverpool, Blackpool ve Lake District göller bölgesine düzenlenen turlara katılarak farklı şehirleri keşfedebilir.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    135

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    12

    Yaş Ortalaması

     
    16

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Manchester

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok