EC English - Bristol Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

EC Bristol, konum itibariyle şehrin göbeğinde yeşil bir vaha olan, yapraklarla örtülü Queen meydanında yer almaktadır. Harbourside'ın muhteşem müze, galeri ve sanat merkezlerine birkaç dakika uzaklıktadır. Toplamda 3 kata yayılan EC Bristol aydınlık ve geniş sınıfları ve capcanlı ortak alanları ile modern ve büyük bir okuldur. 191 öğrenci kapasitesi ve 22 dersliği ile hizmet veren EC Bristol; genel İngilizce, yoğun İngilizce, İş İngilizcesi, Cambridge sınavları ile IELTS sınavı hazırlık kursları ve birebir alabileceğiniz derslerle göze çarpıyor.

Eğitim için Bristol şehrini tercih ederek Avon George üzerinde muhteşem manzaraya sahip Clifton Asma Köprüsü’nden geçebilirsiniz, uluslararası mutfakları ve hoş bir atmosferi olan Bristol’un Victoria dönemi çarşılarında gezinebilirsiniz. Uluslararası Bristol Balon Festivali’nde havalanan 150 balonu izleyerek dil eğitimi tecrübenizi renklendirebilirsiniz.

EC Bristol’da dil eğitimine katılan öğrenciler yerel tarih konferanslarını ve konuşma kulüplerini de içeren ücretsiz dil atölyelerine diledikleri gibi katılabilirler. Varolan yerel gönüllülük projelerinde yer alma fırsatı Liman bölgesi turlarını, bölge yürüyüş gezilerini ve kariyer tavsiyelerini de içeren ücretsiz aktivitelerde ufuklarını genişletebilirler. EC Bristol’ı tercih eden öğrenciler tekne partilerinin, mini golf, yoga ve iç mekân tırmanış sporlarının keyfini çıkarırken dünyanın dört bir yanından gelen uluslararası öğrencilerle pratik yapma imkanına erişebilirler. Ayrıca Oxford, Glastonbury, Stonehenge, Bath ve Cardiff şehirlerine düzenlenen turlara katılarak Bristol dışındaki şehirleri de görme imkanı kazanırlar.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    191

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    44

    Yaş Ortalaması

     
    23

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok