Capital School of English Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Capital School of English Bournemouth dil okulu 2003 yılında kurulmuş, English UK üyesi ve British Council akreditesine sahiptir.Ayrıca TEFL diplomalı öğretmen kadrosu ile öğrencilere kaliteli eğitimler sunmaktadır British UK,Quality Education sertifikalarıyla ile Bournemouth'da bulunan hatrı sayılır butik okulların başında gelmektedir.

Capital School of English Bournemouth bünyesinde,Genel ve Yoğun ingilizlizce kursları, Sınav hazırlık kursları olan Cambridge,IELTS,sınav hizmetleri vermektedir. Bunun yanında ingilizce ile birlikte mesleki eğitim kursları sağlankamtadır.Bu merkezde yılın tüm aylarında aile yanı konaklama imkanı sunulmaktadır.Yurt konaklaması sadece yaz aylarında hizmet vermketedir.

İngiltere'nin en hareketli ve canlı şehirlerinden biri olan Bournemouth, Londra'ya yaklaşık 1,5 saatlik uzaklıkta uzaklıktaktadır.Öğrenciler için Londra lokasyonuna alternatif olarak düşünülen bu merkez özellikle yaz aylarında eğitim yanında tatil yapma fırsatı sunmaktadır.Ortalama 450 öğrenci kapasiteli,modern sınıfları,
bilgisayar odaları ve merkezi lokasyonuyla öğrenciler için eşsiz deneyimler sunmaktadır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    450

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    10

    Yaş Ortalaması

     
    22

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok