Bir Work and Travel Klasiği: Eğlencesi Bol Partiler

11.01.2021
Blog Başlık
Her Work and Travel öğrencisinin fotoğraf arşivinin %60’ı neyle doludur sizce? Tabi ki parti fotoğraflarıyla. Amerika’ya gittiğinizde mahalledeki komşuları dedikodunuzu yaptıracak kadar kıskandıran, eğlence dolu bir yaz geçirdiğinizi cümle aleme duyuran fotoğraflar.
 
1. Partilediğiniz kadar temizliğe yardım etmeyenlerden misiniz?
En ucuzundan kasa kasa biralar dolaplara doldurulmuş, cipsler hazırlanmış, playlist çalmaya başlamıştır. Duyan gelir, duyan gelir. Kapıyı kapatamayacak hale gelirsiniz. Komşular sizi şikayet etmiştir ve en sonunda polis gelir. Herkesi dağıtır, eve döner bakarsın her yer çöp, darmadağın. Bir bakmışsın elinde çöp poşeti, tek başınasın.
 
2. Beyonce & Jay-z ile partilemek de nasip olur!
Beyonce & Jay-z konseri için heyecanla stadyuma doğru yürürken ikiz dansçılardan Larry Bourgeois ortalarda dolanır da sen onu yakalayıp selfie çekmez misin?
Konser öncesi DJ eşliğinde başlayan eğlence, Beyonce’nin sahneye adım atmasıyla tavan yapar. Justin Timberlake’den tutun, Bon Jovi dahil birçok canlı performans izleme şansım oldu ama inanın böylesini görmemiştim. Tek kelimeyle harikaydı.
 
3. Irish Pub'ı Türklerle doldurmayalım mı?
Wildwood’un meşhur Irish Pub’ında biranın 25 cent olduğu Perşembe günleri masaları birleştirip Türk kankalarımızla keyif yapmayalım mı şimdi?
Work and Travel’da Türk’ün olmadığı bir yer olsun isteğiyle giderseniz çok üzülürsünüz. Kutuplara gitseniz bile eminim bir Türk görüp ”Vay kardeşim” lafını duyacaksınızdır 
 
4. Bütün kızların en sevdiği parti mekanı: Victoria's Secret
Kapısında erkeklerin ağaç olduğu bu mağazanın başınızı döndürme konusundaki etkisi alkolden çok! Amerika’da çok ucuza aldığınız ama Türkiye’de bir servet olan ürünlerini kız arkadaşlarınıza hediye olarak getirdiğinizde kalbindeki cennetten yeriniz ayrılıyor, bilginize.
 
5. Parti dediysek sadece alkol içereninden değil!
Anne yemeğini özleyeceksiniz, hem de çok. Eee Amerika’da da en ucuz şeylerden biri ne? Et. Karabiberimiz var mı? Var. Yumurta var mı? Var. Ekmek içi olayı biraz zor ama onu da hallettik. Hadi o zaman köfte partisi.
 
6. İşverininiz bile parti düzenler : ''Vahşi vahşi batı''
Work and Travel işvereniniz çalışanları için ”badass” bir vahşi batı partisi düzenliyor ve bedavaya yemek yiyorsanız, söyleyin sizden keyiflisi var mı?
 
7. Bugün Leo ile mi partilesek?
Madame Tussauds’da Leo’ya denk gelmişsindir. Akşama ne planın var diye sorar ve sen Türk kızı tribi atarsın. ”hmm sen mşglsn glba.s, Ok kib bye.’’
 
8. Vegas'ta olan Vegas'ta kalır!
Günahlar şehri Las Vegas’ta karşına çıkabilecek en güzel şey ne? Tabi ki Alan!! Fotoğraf için bizden para isteyince arkamı dönüp uzaklaştığımda o beni gördüğüne o kadar sevinmedi tabi 
Bir WAT öğrencisi partilemek için zaman, mekan gibi küçük şeylere takılmaz. Yanınızda sevdiğiniz insanlar var ise her şeyi eğlenceye dönüştürebilirsiniz. Tabi bu süreçte bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayın ki ilerisi için torunlarınıza göstereceğiniz çılgın anneanne anılarınız olsun .
 
Salgın sürecinde devlet yurtları vatandaşlara hizmet vermektedir.