St.GiSt.Giles International - Eastbourne Dil OkullarıOkulları

18.07.2022
Blog Başlık

St Giles International her yıl, 100 farklı ülkeden yaklaşık 12.000 öğrenciye dil eğitimi vermektedir. 1955'te kurulan okul, bu süre içinde edindiği tecrübe sayesinde, dünyanın her köşesinden her yaş grubuna ve her ihtiyaca uygun üstün kalitede İngilizce dil eğitimi vermektedir. St Giles Yurtdışı dil eğitiminde 50 yıllık tecrübeye sahip, kaliteli dil eğitimi sunan, İngiltere ve Kanada da dil eğitim merkezleri bulunan, yurtdışında dil eğitimi denilince akla ilk gelmesi gereken dil okullarındandır. St Giles International dil okullarının tüm eğitmenleri, uluslararası geçerliliği olan asgari Cambridge CELTA veya Trinity CertTESOL veya dengi gibi bir İngilizce Öğretmenliği sertifikasına veya üniversite derecesine sahiptir. St Giles International dil okulları, tam akredite olmuş ve düzenli aralıklarla İngilizce eğitimi bakımından British Council Birleşik Krallık ve Languages Canada Kanada tarafından denetlenmektedir. Bu saygın bağımsız kurumlar, Birleşik Krallık ve Kanada'da bulunan dil eğitim merkezlerinin kalite standartlarını kontrol etmekle yükümlüdürler. St Giles ayrıca English UK üyesidir.

St Giles International, Genel İngilizce kursları, Sınav hazırlık kursları, uluslararası geçerliliği olan Cambridge, IELTS, TOEFL & TOEIC, Platinyum kurslar, küçük yaş grubu öğrenciler için yaz kampları ve TEFL kursları vardır. TEFL (Teaching English as a Foreign Language - Yabancı Dil Olarak İngilizce Öğretmenliği) kalifikasyonu sayesinde Birleşik Krallık'ta ve diğer ülkelerde yaşama ve çalışma fırsatına sahip olabilirsiniz. St Giles International, İngiltere’de Londra central, Londra Highgate, Brighton ve Eastbourne, Kanada’da ise Vancouver şehirlerinde İngilizce dil eğitimi hizmeti sunmaktadır.

St Giles Eastbourne İngiltere'nin güney sahilinde yer alan Eastbourne şehrinin merkezinde yer almaktadır, ve denize yürüme mesafesindedir. İngiltere'nin en güvenli şehirlerinden Eastbourne'de dil eğitimi veren St Giles Eastbourne Genel İngilizce kursları, Sınav hazırlık kursları, uluslararası geçerliliği olan Cambridge, IELTS, kursları ve iş İngilizcesi kursları sunmaktadır. St Giles Eastbourne 18 sınıfı ve 300 öğrenci kapasiteye sahiptir. Londra’ya 90, Brighton’a ise 30 dakika mesafedir. Yürüme mesafesinde aile yanı konaklama sunulan bu dil eğitim merkezi bütçe açısından da diğer şehirlere göre daha uygundur.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    300

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    10

    Yaş Ortalaması

     
    21

    Minimum Yaş

     
    14

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var