Stafford House International - Londra Dil Okullar

18.07.2022
Blog Başlık

Stafford House International, 1952 yılında kurulan Cambridge Education Group’ un dil eğitimi sunduğu markasıdır. Dil eğitimi alanında 60 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Stafford House School of English, İngiltere ve Amerika'nın önemli öğrenci şehirlerindeki merkezlerinden sonra 2016 yılında da Kanada’ da açtığı okullarla, dil eğitimi, yaz kampları, lise eğitimleri ve üniversiteye hazırlık programları sunmaktadır. Accet, English USA, BPPE, Languages Canada, Cambridge English Language Assessment Authorised Centre ve British Council akreditasyonları bulunan Stafford House aynı zamanda Birleşik Krallık’ ta bulunan dil okullarının eğitim kalitesini geliştirme amacıyla kurulmuş English UK kurumunun da üyesidir.

Stafford House International Londra merkezi, dünyanın en heyecan verici şehirlerinden olan Londra’ nın merkezinde, Holborn istasyonuna 3 dakika yürüme mesafesinde bulunmaktadır. İnteraktif tahtalara sahip 19 sınıfı bulunan Stafford House Londra; öğrenci sosyal alanı, IT alanı, kütüphane, kafeterya, kantin, bireysel çalışma odası ve ücretsiz kablosuz internet olanakları ile Londra’ nın kalbinde, öğrencilere muhteşem bir eğitim alanı sunmaktadır.

Stafford House International Londra merkezi, öğrencilerine aile yanı konaklamanın haricinde okula yürüme mesafesinde ve toplu taşıma ile ulaşım mesafesinde çeşitli oda seçenekleri olan yurt ve paylaşımlı öğrenci dairesi konaklama seçenekleri sunmaktadır.

Stafford House’ un Londra merkezinde, beş faklı yoğunlukta Genel İngilizce eğitimi, bire bir İngilizce eğitimi, IELTS hazırlık ve First Certificate in English (FCE), Advanced (CAE) ve Proficiency (CPE) gibi Cambridge sınavlarına hazırlık kursları ve İngiltere merkezlerinden sadece Londra’ da sunduğu İş İngilizcesi eğitimleri verilmektedir. Stafford House’ un öğrencilerinin seviyelerine göre sabah ya da öğlen başlayan Genel İngilizce programı olan Essential Flex programı bu merkezde ve Brighton merkezinde sunulmaktadır. Ayrıca yine Gene

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    420

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    11

    Yaş Ortalaması

     
    22

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick, Heathrow, Stansted, Luton

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var