Regent - Oxford Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık
Regent Oxford 1958 de şehrin ilk İngilizce Dil Okulu olarak kurulmuştur. Okul, Oxford'un merkezine çok yakın, İngiliz kültürüne ait bahçe ile çevrili etkileyici bir Viktorya dönemi binasında bulunmaktadır. Öğrenciler kütüphane, öğrenci salonu, kaynak odası, konservatuar ve ücretsiz internet erişimini kullanabilirler. Regent Oxford çok sayıda kültürel etkinliğe sahiptir ve heyecan verici bir sosyal program sunar. Regent Oxford uluslararası bir üne sahiptir ve amacı öğrencilerin yaşamı üzerinde anında ve kalıcı bir etkiye sahip olacak bir öğrenme deneyimi sunmaktır.
 
Regent Oxford öğrencilerine English World, Mini Grup Kursları, Evde eğitim, IELTS ve Cambridge sınavlarına hazırlık ve özel kurslar sunmaktadır. Öğrenciler kendine uygun bu kurslar ile öğrenimine devam ederken aile yanı konaklama, otel, ziyaretçi evleri yada yurtlarda da konaklayabilir.
 
Oxford dünyada üniversiteleri ile ünlüdür ve ziyaretçilerine bir çok fırsat sunan bir şehirdir. Bir çok kültürel etkinlik, canlı sosyal hayat, güzel binalar ve çeşitli uluslararası restorantları içerisinde barındırır. Şehir tarihe doymuş ve eşsiz akademik ambiyansını Regent - Oxford Dil Okuluna da yansımaktadır. 

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    150

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    9

    Yaş Ortalaması

     
    23

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    60 dk.

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok