Regent - Londra Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık
1964 yılında kurulan Regent London, ilk Regent dil okuludur. 50 yıldan fazla bir süredir İngilizce öğretme deneyimleri bulunmaktadır, böylece akademik hedeflerinize ulaşacağınızdan emin olabilirsiniz. Okul İngiltere'nin başkentinin merkezinde, Trafalgar Meydanı'nın yakınında bulunmaktadır ve birçok turistik yer, restoran, galeri ve heyecan verici sosyal yaşamla çevrilidir.
 
Güzel bir şekilde modernize edilmiş 300 yıllık okul binası Londra’nın tarihinin bir parçası - ünlü isyancı Samuel Pepys’e aittir.Trafalgar Meydanı, Covent Garden, Leicester Meydanı ve London Theatreland sadece birkaç dakika uzaklıktadır. Personeller, zamanınızı en iyi şekilde kullanmanız için size tavsiyelerde bulunabilir - (belki de Ulusal Galeri’yi ziyaret etmek ya da Thames’de bir tekne gezisine çıkmak ya da en iyi Londra gösterisini izlemek gibi.)
 
Regent Londra'da ihtiyacınız göre English Word, Mini grup kursları, ev kursları, Cambridge ve IELTS sınavlarına hazırlık, bire bir dersler ve özel kurslar alabilirsiniz. Öğreniminize devam ederken otel, aile yanı konaklama veya öğrenci yurtlarında konaklayabilirsiniz

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    120

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    10

    Yaş Ortalaması

     
    23

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    60 dk.

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok