Regent - Cambridge Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık
Dünya’da öğrenmek için en ünlü şehirlerden birisi olan Cambridge, güzel ve tarihi Cambridge Üniversitesine ev sahipliği yapmaktadır. Üniversiteleri, müzeleri ziyaret edebilir ve Cam nehrinde sırıkla ittiğiniz küçük sallarda gezinti yapma keyfini yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda canlı gece hayatının ve eğlence ortamının, renkli restoran ve barların da tadını çıkarabilirsiniz. Cambridge küçük bir şehir olduğu için, öğrenciler nereye giderlerse gitsinler şehirdeki akademik ve eğitim ruhunu hissedeceklerdir. Öğrenciler ciddi gelişimler gösterecek güvenli ve sessiz bir çevrede akademik çalışmalarına devam edebileceklerdir. Regent Cambridge, merkeze yaklaşık olarak trenle 10-15 dakikadan fazla sürmeyecek mesafededir. Ayrıca okulun olduğu bölge olsun şehir merkezi olsun fazlasıyla çeşitli kafe ve restoranlarla doludur. Öğrenciler güzelce vakit geçirebilecekleri ve sosyal, kültürel aktiviteler yapabilecek ortamı rahatlıkla bulabileceklerdir. Cambridge’deki eğitiminizi yenilenmiş, özellikle eğitim odaklı yeni çalışma alanları ve bilgisayar sistemi ile donatılmış, dizayn edilmiş Regent Cambridge binasında deneyimleyebilirsiniz. Sınıf dışında yapılan derslerin de Cambridge’deki eğitim hayatınıza eşsiz bir deneyim katacağına şüphe yok. Bedava e-mail ve internet girişi, dil öğrenme salonu, bilgisayar odası gibi donanımlı alanlara sahip olan Regent Cambridge, öğrencilerine  rahatlıkla öğrenim görecekleri akademik bir ortam sunar.
 
Regent Cambridge’in konaklama seçeneklerine gelecek olursak, yine aile yanı, aile yanı artı özel banyosu içinde oda seçeneği, özel apartman dairesi veya 3,4,5 yıldızlı otellerde kalma seçeneği sunulmaktadır.  Aile yanı, oteller ve özel apartmanların fiyatlar yıl içerisinde sezona göre değişiklik göstermektedir.
 
Regent Cambridge akademik olarak farklı kurs seçenekleri sunmaktadır. Bunlar; English World, IELTS sınavı hazırlık, ClasSIX mini grup kursları, Cambridge Sınavı Hazırlık ve TESOL ve bireysel kurslardır. English World  kursunda beginner seviyeden advanced seviyeye kadar ihtiyaca göre kurs seviyeleri bulunmaktadır. En fazla 12 kişilik sınıflarda haftalık 25 saat dersler veya 15 saat ders artı bire bir 5 saatlik ders daha ekletebilme imkanınız vardır. English World kursu öğrenciye gerçek diyaloglarla, günlük durumlarda karşılaşılabilecek durumları sosyal dil becerileriyle yönetebilme olanağı sunar. IELTS sınav hazırlığı kursu uluslararası geçerliliği olan sınavın lise, üniversite, yüksek lisans, doktora veya göçmenlik için gerekli puanların alınması aşamasında öğrenciler kapsamlı bir eğitim sunmaktadır. ClassSIX kursları ise profesyoneller, iş adamları veya spesifik dil becerilerine ihtiyaç duyan iş sahibi kişiler  için dizayn edilmiş eşsiz bir dil kursu opsiyonudur. Sınıflar altı kişiyi geçmeyecek şekilde tasarlanmıştır. Uluslararası iletişimde sizi bir adım daha ileriye taşıyacak ClasSIX kursunu aldığınıza pişman olmayacaksınız. Cambridge sınavı hazırlık kursu yine uluslararası alanda size kapıları açacak Cambridge sınavı FCE, CAE veya CPE yeterliliklerine gelmenizi sağlayacak alt yapıyı sağlamaktadır. İstenirse bire bir ders ek olarak alınabilir. Son olarak bireysel özel kurslar ve öğretmenler için uluslararası geçerliliği olan TESOL kursları verilmektedir. Bireysel derslerle ihtiyacınıza özel ders programları çıkartılır ve size özel ders alarak daha çok verimi kısa zamanda almanız mümkündür. Öğretmenler için tasarlanmış dünyanın her yerinde öğretmenlik yapmanızı sağlayacak TESOL sertifika kursu da oldukça etkin bir şekilde İngilizce öğretmenlerine veya İngilizce öğretmeni olmak isteyenlere  verilmektedir.
 
Cambrige Regent dil okulu ister beginner seviyede olun ister advanced seviyeye ulaşmak isteyen intermediate seviyede, sizi istediğiniz seviyeye taşımada oldukça iddialı bir dil kursudur.Beklentilerinizin karşılığını alabileceğiniz müthiş akademik ambiyansıyla hem Regent okulu hem Cambridge şehri sizi seçiminiz konusunda kesinlikle tatmin edecektir.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    160

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    12

    Yaş Ortalaması

     
    25

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    60 dk.

    En Yakın Havaalanı

     
    Stansted

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok
     
  •