Regent - Bournemouth Dil Okullar

18.07.2022
Blog Başlık
Regent Dil Okulu İngiltere’deki en eski ve temel dil okullarından birisidir. Regent’ın ilk okulu olan Regent Londra,deneyimli British Council öğretmenlerinden olan David Mariano tarafından kurulmuştur. Kendisi zayıf müfredatı ve sistemleri olan dil okullarına nazaran kaliteli öğretmenleri, güçlü müfredatı ve ekibiyle sağlam bir okul yürütmek  amacıyla kurduğu Regent Dil Okulunu hala büyük bir tutku ve öğretme aşkıyla devam ettirmektedir.
 
Regent Bournemouth Dil Okulu lokasyon olarak oldukça elverişli bir bölgededir. Plajdan 300 metre uzaklıkta, Bournemouth şehir merkezinden sadece 5 km mesafededir. Regent Dil Okullarının 1956 yılında kurulmuş en eski kampüslerinden olan Bournemouth’daki Regent Scanbrit oldukça konforlu, donanımlı ve viktoryen binasıyla öğrencilerine hizmet vermektedir.
 
Bournemouth kampüsü öğrenci salonu, ön ve arka bahçesi , sunum odası ve wi-fi olan ücretsiz internet sağlayan bilgisayar odası, tv, sıcak içeceleri ve  wifi olan ortak alan odası ve masa tenisi de olan oyun odasıyla öğrencilerine oldukça konforlu ve olanaklı bir ortam içerisinde eğitim imkanlarını sunmaktadır.
 
Regent Scanbrit Bournemouth Dil Okulu hem aile yanı hem yurt seçeneğiyle öğrencilerine çeşitli konaklama imkanları sunmaktadır. Öğrenciler aile yanı seçeneğinde, çocuklu bir aile ile, tek yaşayan kişilerle ya da genç veya emekli çiftlerle kalma imkanına sahiptir. 16 yaşın altındakiler genellikle kendi yaşlarında ve cinsiyetinde ama farklı bir milletten olan arkadaşıyla aynı odaya yerleştirilir.16-17 yaşındakiler tek kişilik veya çift kişilik odaya yerleştirilirken, 18 yaşın üstündekiler tek kişilik odaya yerleştirilir. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği 16 yaşın altındakilere sağlanırken, 16 yaşın üstünde olanlara kahvaltı ve akşam yemeği sağlanır. Genellikle evler okula 30 dakika mesafede bulunur. Bournemouth merkezde bulunan Westover Gardens Hotel öğrencilere yurtta kalma imkanı sunar. Bournemouth merkezde olan yurt, paylaşımlı banyosu olan tek kişilik odalar sunar. Kahvaltı ve akşam yemeği de verilirken, bedava kahve, çay servisi, tv, DVD izleme imkanı sağlayan ortak alanı da vardır.
 
Regent Scanbrit Bournemouth farklı İngilizce kurs seçenekleri sunmaktadır.Bunlar; English World, Sınav Hazırlığı, 12-15 yaş aralığı için kurs, Aile Programı ve Kompakt Çalışma kurslarıdır. English World 1 haftadan 1 yıla kadar sürmektedir. Beginner seviyeden Advanced düzeye getirecek seviye kursları mevcuttur. IELTS ve Cambridge CAE ve FCE sınavlarına hazırlayan sınav hazırlık kursları da mevcuttur.12-15 yaş aralığı için her hafta 21 saat ders ve artı olarak proje performansları olan kurs seçeneği de oldukça popülerdir. Aile programı ise çocuklarıyla İngilizce eğitimi almak isteyenler için harika bir opsiyondur.Aileler aile yanında, apartman dairesi veya otelde kalma seçeneklerine sahiptir. Kompakt çalışma kursu yaz ayları dışında da İngilizcelerini geliştirmek isteyen 12-15 yaş arası öğrencilere hitap eder. Tüm bu seçenekleriyle, güçlü ve sağlam müfredatıyla Regent Scanbrit Bournemouth oldukça kaliteli ve kapsamlı bir eğitim sağlamaktadır.
 
İngiltere’de kaliteli ve köklü bir kurumdan eğitim almak isterseniz, iklimiyle ve canlılığıyla sizi tatilde gibi hissettirrecek olan Bournemouth Scanbrith Regent Dil okulu size mutlaka istediğiniz bir kurs opsiyonu sunacaktır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    100

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    12

    Yaş Ortalaması

     
    27

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    60 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok