Oxford School of English - OSE Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Oxford School of English (OSE), üniversite şehri Oxford’ un tam merkezinde Carfax Tower ve St. Peter’s College arasında bulunmaktadır. Alışveriş merkezleri, kafeler, barlar, üniversite kolejleri ve müzelerle çevrili harika bir konumda bulunan OSE’ nin iç kısmı modern çağa uygun şekilde orjinalini koruyarak yenilenmiştir.

Lüks deri kanepelerden maun çerçeveli aynalara, saksıda palmiyelerden ses geçirmez ve klimalı sınıflara, şehir merkezi manzaralı projeksiyonlara, öğrencilerin kaliteli eğitim almalarının yanı sıra konforlarının da düşünüldüğü bir merkezdir. Ayaklı duvar saatinin ve saksıdaki palmiyelerin arasında bulunan bir piyanoya bile sahiptir.

Şimdiye kadar 35.000’ den fazla öğrenciye eğitim vermiş olan Oxford School of English öğrencilerinin %98’i Cambridge sınavlarından (CPE ve CAE) başarılı olmuş ve tamamı istediği IELTS sınav puanını elde etmiştir. 75 farklı ülkeden öğrenciye sahip olan eğitim merkezinin Oxford Üniversitesi, Harvard Üniversitesi gibi dünyanın en iyi üniversitelerinden doktora derecesi ve TEFLQ seviyesine sahip eğitmenleri bulunmaktadır. Merkezdeki tüm kurslar sürekli denetlenmekte ve müfredatın modern ve güncel uluslararası başlıkları içerdiğinden emin olunmaktadır. Sınıf içerisinde önde gelen İngiliz akademik yayımcıların en son baskı kitapları kullanılmaktadır ve büyük kütüphanesindeki kitaplarla da desteklenmektedir.

Oxford School of English, üniversite şehri Oxford’ da kaliteli eğitimi konforlu şekilde almak isteyen öğrenciler için harika bir merkezdir. Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, IELTS hazırlık, Cambridge Sınavlarına Hazırlık, TOEFL hazırlık, İş İngilizcesi, Profesyoneller için İngilizce eğitimleri ve öğretmen programları sunan okulumuz aile yanı ve townhouse öğrenci apartmanı ile öğrencilerine ister yerel Oxford’lu ailelerle, isterlerse de öğrencilerle konaklama imkanı sunmaktadır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    250

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    15

    Yaş Ortalaması

     
    25

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    50 dk.

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow Airport

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var