OHC English - Londra Richmond Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

OHC English dil okulu, 1974 yılından bu yana dünyanın dört bir yanından gelen uluslararası öğrencilere dil eğitimi programları sunmaktadır. İngiltere, Amerika, Kanada ve Avustralya’da merkezleri bulunan okul, öğrencilerine Genel İngilizce Programlarının yanı sıra Akademik Yıl Programları, Konuşma ve Telaffuz odaklı programlar, IELTS Hazırlık Programları, Genel İngilizce Plus,İş İngilizcesi, Birebir İngilizce, Konuşma ve Gramer kursları sunmaktadır. OHC Richmond; British Council, English UK, Education UK ve BAC akreditasyonlarına sahip bir dil okuludur.

OHC Richmond merkezi, Londra’ya 20 dakika mesafede bulunan ve oldukça güvenli bir bölge olan Richmond’da konumlanmıştır. Bu lokasyonda öğrenciler Londra’nın canlı şehir merkezine yakın, aynı zamanda da Richmond kasabasının sakin ve tarihi havasında eğitim alabilecekler. Richmond dar sokakları, butik mağazaları, geleneksel İngiliz kafe ve restoranları ile öğrencilere çok farklı bir lokasyonda dil eğitimi deneyimi sunmaktadır. Oldukça butik bir merkez olan OHC Richmond binasında 5 sınıfı ile eğitim vermektedir. Sınıf mevcudunu ortalama 7 kişi olarak belirleyen okul, bu şekilde öğrenciler için daha verimli bir eğitim ortamı oluşturmayı amaçlamıştır.

OHC English öğrencilerine aile yanı ve yurt konaklama seçenekleri sunmaktadır. Aile yanı konaklama, öğrencilere İngiliz kültürünü daha yakından tanıma ve okul dışında İngilizce konuşma pratiği yapma imkanı sağlamaktadır. Yurt konaklaması ise farklı ülkelerden gelen öğrencilerle bir arada yaşama ve farklı kültürleri tanıma ve kendi kültürlerini tanıtma fırsatı sunmaktadır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    50

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    6

    Yaş Ortalaması

     
    21

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    50 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow Gatwick Stansted Luton

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok