LSI Portsmouth Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

LSI Portsmouth, 1985 yılında kurulan; uluslararası öğrencilere Genel İngilizce, IELTS ve Cambridge sınavlarına hazırlık programları, Profesyonellere yönelik iş İngilizcesi, üniversite hazırlık programları sunmaktadır. Kalitesini kanıtlamış olan okul, akademik olarak kendisini geliştirmek isteyen öğrenciler için idealdir. LSI Portsmouth dil okulunun British Council, English UK, Quality English, IALC, ‘ The English Network’ akreditasyonları bulunmaktadır.

LSI, aynı zamanda ücretsiz iş kulübü ile öğrenciler İngiltere’de iken ya da mezuniyetlerinin ardında İngiltere de kalabilenler için nasıl iş bulma teknikleri, CV güncelleme, iş mülakatı teknikleri gibi konularda destek olurlar. LSI Portsmouth öğrencileri, online öğrenme portalı ile ders saatleri dışındaki saatlerde de eğitim materyallerine ulaşabilir ve eğitimlerine ek olarak devam edebilirler. Pre-Sessional kurs olarak adlandırılan üniversite hazırlık programlarında akademik İngilizce eğitimi verilmektedir. LSI Portsmouth dil okulu, University of Portsmouth ile partner olarak çalışmaktadır. Akademik İngilizcesi yetersiz olan öğrenciler, dil eğitimlerini LSI da aldıktan sonra akademik yeterliliklerini kanıtlayıp, lisans ya da yüksek lisans eğitimlerine University of Portsmouth da devam edebilirler.

LSI Portsmouth dil okulu, Portsmouth şehir merkezinde bulunmaktadır. Alışveriş merkezlerine, kütüphaneye, tren istasyonuna yakındır. Portsmouth aynı zamanda üniversitesinden dolayı, güneyde üniversite şehri olarak da bilinmektedir. LSI Portsmouth, şehrin en eski dil okuludur. 55 sınıflı merkez, İngiltere’nin en iyi dil okullarından bir tanesi olup, yaş ortalaması 20 ile 30 arasındadır. Sadece 18 yaş ve üstü öğrencileri kabul eden okul, Profesyonel amaçlar için verilen kurslarda oldukça iddialıdır. Bu kurs programı diğer programlardan farklı olarak, özel tasarlanmış bir katta verilmektedir. LSI Portsmouth dil okulu, dil eğitiminde kısa zamanda en yüksek verimi almak isteyen öğrenciler için öncelikli tercih edilmesi gereken okullar arasında ön sıralardadır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    400

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    10

    Yaş Ortalaması

     
    23

    Minimum Yaş

     
    18

    Ders Süresi

     
    60 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok