LSI - Londra Merkez Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Londra, dünyanın en önemli başkentlerinden biri olup kültürel ve sosyal imkânları ile İngilizcelerini geliştirmek isteyen öğrenciler için heyecanlı bir seçenektir. LSI dil okulu, Londra'da merkezi konumda bulunup kafe ve restoranlara öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği noktalara,Soho eğlence merkezine, Oxford Street ‘e, British Museum’a çok yakın mesafededir.Konforlu ve modern okulda ücretsiz internet erişimi ve pek çok bireysel çalışma materyali mevcuttur. LSI Londra Central, yoğun dönemlerde yakındaki Londra Üniversitesi'nin de tesislerini kullanır.

LSI Londra merkez şubesi, İngilizcesini kozmopolit bir şehirde geliştirmek isteyen öğrenciler için tercih sebebi olmaktadır. Genel İngilizce, Yoğun İngilizce programları uluslararası öğrencilerin İngilizcelerini geliştirmeleri için ideal programlar olup her seviyeye uygun bir program mevcuttur. LSI Londra merkezde aynı zamanda iş dünyasından kişiler için de, İş İngilizcesi programları sunulmaktadır. İş dünyasında dilin kullanımı ile ilgili eğitim verilir. Akademik İngilizce programları ile eğitimlerine İngilizce devam edecek ya da dil yeterliliklerini kanıtlamak isteyen öğrenciler için IELTS, TOEFL IBT, TOEIC hazırlık gibi sınavlara hazırlık programları sunmaktadır. Aynı zamanda, Yoğun İngilizce ya da Akademik İngilizce eğitimi alan öğrencilere eğer üniversite eğitimi düşünüyorlarsa, University Pathway hizmeti ile yerleştirme servisinden faydalanabilriler. Language Studies International Londra Merkez okulunda kurslar her seviyede başlamaktadır. Language Studies International Londra Merkez okulunda, ayrıca, İngilizce ile birlikte Adventure English, Kulüp 40+, Sanat-Mimari-Tarih ve Kültür, Dans, Yeme İçme, Futbol ve Şehir İçi Yüryüş gibi deneyimsel programlar da sunulmaktadır.

Languages Studies International Londra Merkez okulu öğrencilerine çeşitli ve dopdolu bir eğlence programı sunar. Pub ve restoran toplantıları, tiyatrolar ve Oxford'a, Edinburgh'a ve Stonehenge'e yapılan gezilerle öğrencilerin hem Londra hem de tüm İngiltere'den keyif almasını sağlar.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    300

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    13

    Yaş Ortalaması

     
    23

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    50 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick, Heathrow, Stansted, Luton

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var