LSI - Cambridge Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Cambridge Üniversitesi ile ünlü olan hareketli şehir Cambridge; müzeleri, alışveriş merkezleri, hareketli eğlence hayatı ile her yaşa hitap eden İngiltere’nin en güvenli şehirlerinden biridir. Londra’ya tren ile 45 dakikadır. LSI Cambridge’nin konumu şehir merkezine 10 dakika mesafede olup oldukça merkezidir. Alışveriş merkezleri ve tren istasyonuna çok yakın mesafededir. LSI Cambridge, öğleden sonra ve hafta sonları çeşitli aktiviteler düzenleyip öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmesini sağlar. LSI – Cambridge dil okulu, Cambridge şehrinin de çekiciliği ile en çok tercih edilen dil okullarından bir tanesidir.Öğle aralarında öğrenciler özel yapılmış alanda veya büyük camlı öğrenci odasında dinlenip sosyalleşebilmekte, yemek yiyebilmekte, TV seyredebilmekte veya Wii ile tenis oynayabilmektedirler.

LSI – Cambridge dil okulunun, Genel İngilizce ve Yoğun İngilizce programları İngilizcelerini geliştirmek isteyen öğrenciler için uygun olup bu programlarda öğrencilerin iletişim becerileri, akıcı ve düzgün telaffuzla konuşma yetenekleri geliştirilir. Bununla beraber, dil bilgisi, okuma, yazma ve dinlemeyi geliştiren dil eğitimi programları her seviyede öğrenci için uygun olup mevcut seviyenize uygun sınıftan eğitime başlanır. İş İngilizcesi programları ise iş dünyasından kişilerin dilin kullanımı ile ilgili eğitim almasına olanak verir. LSI Cambridge dil okulu aynı zamanda Akademik İngilizce programları ile eğitimlerine İngilizce devam edecek ya da dil yeterliliklerini kanıtlamak isteyen öğrenciler için IELTS, TOEFL IBT, TOEIC hazırlık gibi sınavlara hazırlık programları sunmaktadır. University Pathway hizmeti ile Yoğun İngilizce ya da Akademik İngilizce eğitimi alan öğrencilere, üniversite yerleştirme servisi sunulur. Bu merkezde ayrıca genç öğrenciler için de ( 13-17 yaş ) İngilizce yaz programları sunulmaktadır. Aile programında ise, yetişkinler Genel İngilizce programlarından birine katılırken, çocuklarda yaz kamplarından birinde eğitim görür.Language Studies International Cambridge dil okulunda ayrıca İngilizce ile birlikte Adventure English, Kulüp 40+, Sanat-Mimari, Tarih ve Kültür ve Golf gibi öğrencilerin İngiliz kültürünü keyifli şekilde tanıyabilecekleri deneyim programları da sunulmaktadır.

Languages Studies International Cambridge dil okulunda sosyal progra; mangal partilerini, kulüpleri ve spor etkinliklerini içerir. Londra'ya, Stonehenge ve Stratford-upon-Avon (Shakespeare'in doğum yeri) gibi yerlere günlük geziler ve hafta sonu gezileri düzenlenmektedir. İskoçya ve Fransa gibi uzak yerlere de geziler düzenlenebilmektedir.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    200

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    11

    Yaş Ortalaması

     
    22

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    50 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Stansted

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var