LSI - Brighton Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Londra’ya trenle sadece 50 dakika olan Brighton şehri İngiltere’nin önemli bir kültür ve sanat şehridir. Küçük Londra olarak da bilinir. LSI Brighton, şehrin elit bölgelerinden biri olan Hove‘da bulunmaktadır. Sosyal programları ile öğrencilerin dil eğitimleri yanı sıra pratik kazanmalarını sağlayan LSI, İngiltere’nin en gözde dil okullarından bir tanesidir.LSI Brighton, Hove tren istasyonuna ve plaja 5 dk yürüyüş mesafesindedir.Mağazalar, kafeler, publar, restoranlar ve eğlence merkezi oldukça yakındır.Okul aynı zamanda Cambridge sınav merkezidir. Okulda tam donanımlı ve yeni döşenmiş 9 sınıf, bir bilgisayar odası bulunmaktadır. Öğrenciler, şirin duvarlı bahçede ve piknik masalarında dinlenebilmekte ve arkadşlarıyla vakit geçirebilmektedirler.

LSI, dil okulu Brighton şubesi, İngilizcelerini geliştirmek isteyen öğrenciler için Genel ve Yoğun İngilizce dil eğitimi programları sunmaktadır. İş dünyasından kişiler için, İş İngilizcesi programlarında, iletişim becerilerinizi geliştirmek için hazırlanmış müfredatı ile kelime haznenizi geliştirme, e-posta yazma, mülakat yapma ve telefonda görüşme becerileri gibi konularda eğitim verilir. Ayrıca Akademik İngilizce programları ile eğitimlerine İngilizce devam edecek ya da dil yeterliliklerini kanıtlamak isteyen öğrenciler için IELTS, TOEFL IBT, TOEIC hazırlık gibi sınavlara hazırlık programları sunmaktadır. Öğrencilerin akademik bilgileri geliştirilirken aynı zamanda eksik olan dil ihtiyaçlarının karşılanması da sağlanır.

LSI – Brighton dil okulu tarafından sağlanan diğer bir servis ise University Pathway danışmanlığıdır. LSI – Brighton dil okulu bu servisi ile üniversite okumak isteyen öğrencilere başvurularında yardımcı olmaktadır. Bu programdan Yoğun ya da Akademik İngilizce eğitimi almak isteyen tüm öğrenciler yararlanabilirler. Aile programında ise, yetişkinler Genel İngilizce programlarından birine katılırken, çocuklarda yaz kamplarından birinde eğitim görür.LSI Brigton dil okulunda, ayrıca, İngilizce ile birlikte Adventure English, Kulüp 40+, Sanat-Mimari, Tarih ve Kültür gibi öğrencilerin İngiliz kültürünü keyifli şekilde deneyimleyebileceği programlar da sunulmaktadır.

Sosyal program mangal partilerini, bulmaca ve oyun gecelerini, diskoları,Londra'ya ya da İngiltere'nin ve Avrupa'nın diğer bölgelerine günlük ve hafta sonu gezilerini içeriri. Golf ve at binme gibi aktiviteler de düzenlenir.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    150

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    13

    Yaş Ortalaması

     
    21

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    50 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var