Kings Education - Bournemouth Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Kings Education dil eğitimi alanında 60 yıllık önemli bir tecrübeye sahiptir. İngiltere ve Amerika'nın en önemli eğitim şehirlerinde merkezleri bulunan Kings Education, dil eğitimi, yaz kampları, lise eğitimleri ve üniversiteye hazırlık programlarındaki başarısıyla ünlüdür. Accet ve British Council akreditasyonları bulunan Kings Education aynı zamanda Birleşik Krallık’ ta bulunan dil okullarının eğitim kalitesini geliştirme amacıyla kurulmuş English UK kurumunun da üyesidir.

Kings Education Bournemouth merkezi, 1957 yılında, plaja ve şehir merkezine 10 dakika yürüme mesafesinde kurulan ve Kings Dil Okulları'nın ilk merkezi olma ünvanını taşıyan Braidley Road kampüsündeki iki binası ve 2014 yılında kurulan şehrin merkezindeki St. Peters Quarter kampüsünde bir binası olmak üzere üç farklı binada eğitim imkanı sunmaktadır.

Ana eğitim alanı olarak belirlenen Kings Braidley Road kampüsünde sınıflarda akıllı tahtalar, bilgisayarla öğrenme merkezi, kütüphane, çok amaçlı spor sahası, masa tenisi alanı, öğrencilere sıcak yemek sunan kafeterya, bilim laboratuvarı, sanat odası ve ücretsiz kablosuz internet bulunmaktadır. Bournemouth’ un enerjik şehir merkezinde bulunan, tamamı yenilenmiş Kings St. Peters Quarter binasında da sınıflarda akıllı tahtalar, bilgisayarla öğrenme merkezi, öğrencilerin sosyalleşmesi için geniş alanlar ve ücretsiz kablosuz internet bulunmaktadır.

Kings Bournemouth, öğrencilerine standart aile yanı konaklamanın haricinde, öğrenciye özel banyolu aile yanı konaklama ve herbirinde odaya özel banyo olan 4 adet yıl boyunca hizmet veren ve 1 adet de sadece yazları hizmet veren toplamda 5 adet öğrenci yurduna sahiptir. Tüm yurtları iki kampüsüne de yürüme mesafesinde olan Kings Bournemouth’ un yıl boyunca hizmet veren yurtlarından St. Peters Yurdu St. Peters Quarter kampüs binasında yer almaktadır.

Kings Education, en büyük merkezlerinden olan Bournemouth merkezinde standart dil eğitimi programlarından farklı olarak English Plus Business and Finance eğitimi vermektedir ve isteyen öğrencilerini Cambridge BEC sınavına hazırlamaktadır. Okul yoğunluğuna göre eğitimler, sabah başlangıç haricinde öğrencilerin seviyelerine göre öğlen başlangıç ya da bir hafta sabah bir hafta öğlen başlangıç olarak verilmektedir.

Siz de, İngiltere' de dil eğitimi alan birçok öğrencinin tercih ettiği Bournemouth şehrinde İngilizce eğitimi almak isterseniz Kings Education Bournemouth merkezinde kendinize uygun bir program mutlaka bulacaksınız.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    640

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    12

    Yaş Ortalaması

     
    21

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var