Instagram Tarafından kapatılan hesabımı geri açabilir miyim

08.02.2021
Blog Başlık

Bazen Anasayfa’da gezerken bir anda hesabınız koşullarımızı ihlal ettiği için kapatılmıştır gibi yazılar görebiliriz peki bu hesapları nasıl açarız veya açılabilir mi ?

Öncelikle kapanan hesabınıza kayıtlı E-Posta Adresinizi ve Telefon Numaranızı bilmek zorundasınız. Aksi takdirde açılması hiçbir şekilde mümkün olmayacaktır. Bu işlemleri VPN üzerinden veya Proxy ayarlarınızı değiştirerek uygulayınız. Aksi takdirde hesabınız yine açılması mümkün olmayacaktır. İnstagram Türkiye bu konularla ilgili gelen şikayetleri genel olarak dikkate almamaktadır. Bu yüzden Başka ülke Proxy’si üzerinden bu işlemleri uygulayacağız.

“PC üzerinden VPN kullanmadan Proxy ayarlarınızı değiştirebilirsiniz”

1- Foruma tıklayın ve Bu hesap bir işletmeyi, ürünü veya hizmeti temsil etmek için mi kullanılıyor ? “Hayır” Seçeneğini işaretleyin. Karşınıza Çıkan Sayfada Sizlerden İstenilen Bilgileri Eksiksiz Verin. Not: Ad Soyad’a Hesaptakini Eklemeyin TC kimlikte yazan adınız ve soyadınız neyse onu ekleyin. Proxy adresimizi değiştirdiğimiz için ayrı ülkede olarak görünürüz. Proxy ile hangi ülke açıldıysa ülke kısmından orayı seçip öyle gönderin bu forumu 1 kere göndermek yeterlidir.

1.Foruma ulaşmak için tıklayınız.

2- Foruma Tıklayın ve Bu hesap bir işletmeyi, ürünü veya hizmeti temsil etmek için mi kullanılıyor? ”Hayır” seçeneğini seçin. Sizlerden istenilen bilgileri eksiksiz olarak doldurun en sonunda bir adet kimlik resmi ekleyin, Sahte kimlik falan kullanmayın geçersiz sayılacaktır.

2.Foruma ulaşmak için tıklayınız.

3- Hesabımızın açılmasında en büyük rol alan 3. forumdur. Öncelikle proxy adresinizi değiştirdiğinizden emin olun ve kontrol edin. Türkiye üzerinden bağlantı gerçekleştirmeyin . Ardından forum linkine tıklayın Hesabınızın yanlışlıkla kapatıldığını düşünüyorsanız, araştırabilmemiz için lütfen aşağıda istenen bilgileri verin. Karşınıza böyle bir sayfa çıkacaktır. Nüfus cüzdanınızda yazan adınız soyadınız. ( Kimlikteki Ad Soyad Ekleyin Büyük Harf Kesinlikle Kullanmayın Örnek: ”okan şimşek”) Instagram kullanıcı adınızı yani kapanan hesabın kullanıcı adını yazınız. E-Posta adresinize Hesaba kayıtlı E-Posta Adresinizi Girin. Cep telefonu numaranıza hesaba kayıtlı telefon numarasını giriniz. Lütfen bu hesabın kalıcı olarak kapatılması kararına neden itiraz ettiğinizi bize bildirin: buraya açıklamayı kesinlikle türkçe yazmıyoruz. Sizlere verdiğim ingilizce metnini Kullanabilirsiniz. ”my instagram account used by millions of people has been closed please re-activate” bunu kullanabilirsiniz. Forumu gönderin geriye gelip tekrar gönderin. Sürekli bu işlemi art arda yapın en sonunda bu özelliği çok sık kullanıyorsunuz uyarısı gelecektir ve açtığınız siteleri kapatıp hesabınızın açılmasını bekleyebilirsiniz. Bu işlem yapıldıktan sonra 2-48 saat arasında olumlu veya olumsuz şekilde tarafınıza dönüş yapılacaktır.

3.Foruma ulaşmak için tıklayınız.

Yurtlarda kalan öğrenciler sosyal ağları çok fazla kullanmaktadır.