EC English - Londra Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

İngilizce’nin doğduğu yerde, modern, en son teknoloji sınıflarıyla, bireysel çalışma alanlarıyla dünyanın bir numaralı İngilizce eğitim verilen ülkesinde bulunan EC Londra, öğrencilerin hedeflerine ulaşmalarına ve hayallerini gerçekleştirmelerine olanak sağlamaktadır.

EC Londra, genel İngilizce, yoğun İngilizce, İş İngilizcesi, akademik dönem, IELTS, FCE, CAE gibi sınavlara hazırlık programları ile eğitmenlerin farklı öğretme teknikleri ve birinci sınıf modern tesislerde eğitim görme şansını bir arada sunmaktadır. Toplamda 14 sınıfı ve 182 öğrenci kapasitesine sahip EC Londra’da sınıflarda ortalama 11 öğrenci ile eğitim vermektedir. CV ve İş Görüşmesi Klinikleri, Üniversite ve Kariyer tavsiyeleri seanslarını da içeren ücretsiz dil atölyeleri gibi ek imkanlar da sunmaktadır.

EC Londra, Londra'nın rakipsiz her yere en ulaşılabilir mevkiinde, 1. bölgede,Euston istasyonunun hemen yanındadır. Bulunduğu konum itibari ile ikonik kraliyet binası olan Buckingam Sarayı, St. Paul katedrali, Londra Eye, Tower of Londra gibi şehrin farklı yerlerine rahatça ulaşmanızı sağlar. Şehrin gözde yerlerinden biri olan Kings Cross’a sadece birkaç dakika uzaklıktadır.

Öğrenciler aktivitelerde Müzikallerin, Londra Dungeon'ın, Londra Eye dev dönme dolabının ve Madame Tussauds müzesinin keyfini çıkarabilir. Windsor, Stonehenge, Oxford, Bath ve Wight Adası şehir dışı turları ile Londra dışındaki şehirleri de keşfedebilir.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    182

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    11

    Yaş Ortalaması

     
    23

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick, Heathrow, Stansted, Luton

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok