Colchester English Study Centre - CESC Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Colchester English Study Center ( CESC ) 1969 yılında Cochester’da kurulmuştur. Cochester ikibin yıllık renkli tarihi ile Britanya’nın kayıtlı en eski şehridir. Londra’ya ortalama 2 saat mesafededir. Colchester English Study Center, English UK ve British Council tarafından akredite edilmiştir. Aynı zamanda Trinity College Londra sınav merkezi ve NCC Education akreditasyonuna sahiptir.

Colchester English Study Center, 50 yıldır uluslararası öğrencilere, dünyanın her yanından farklı sektör çalışanlarına çeşitli dil eğitimi programları sunmaktadır. Başlangıç seviyesinden ileri düzey seviyeye kadar, genel İngilizce programları, yoğun İngilizce, IELTS sınavına hazırlık, Teacher Training, İş İngilizcesi, Profesyonellere yönelik kişiye özel hazırlanan programlar sunan Colchester English Study Center dil okulu, butik okul olmanın getirdiği önemli özellikleri de içinde barındırmaktadır. Eğitimlerin çok kalabalık sınıflarda verilmemesi ve okulun mevcudunun çok kalabalık olmaması nedeniyle bireysel ilginin daha fazla hissedilebileceği Colchester English Study Center’ da Colchester şehri gibi gerçek bir İngiliz yaşamı tecrübe edebileceğiniz şehir ayrıca size keyifli ve verimli bir dil eğitimi tecrübesi yaşatacaktır.

Colchester English Study Center ( CESC ) dil okulu, donanımlı derslikleri, öğrenci ortak alanları, ders çalışma alanları ve geniş bahçesi ile öğrencilerin ders dışı saatlerde de hem İngilizcelerini geliştirme hem de sosyalleşmeleri için ideal bir merkezdir. Öğleden sonra ve hafta sonları düzenlenen aktivite ve gezi programları da sunan okul, speaking club, salsa dersleri gibi hem eğitim hem eğlence içeren aktiviteler düzenlemektedir.

Konaklama seçeneği olarak aile yanı konaklama alternatifi mevcuttur.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    130

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    10

    Yaş Ortalaması

     
    21

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    40 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Stansted

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok