Bell - Londra Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Bell School, 1955 yılında kurulmuş ve o zamandan günümüze uluslararası öğrencilere dil eğimi veren yüksek eğitim standartlarına sahip İngiltere’nin en iyi dil okulları arasında üst sıralarda yer almaktadır. Bell okullarının yetişkinler için programlar sunan, başkent Londra ve üniversite şehri Cambridge’de iki merkezi bulunmaktadır.

Bell School Londra, Londra şehir merkezindeki Bloomsbury semtindeki tarihi binasında eğitim vermektedir. Bloomsbury, University College Londra, Londra school of Economics, Kings College Londra gibi dünyanın en iyi üniversitelerinin bulunduğu yerdir. Bell School Londra aynı zamanda British Museum, Covent Garden ve Oxford Street gibi kültürel ve sosyal turistik mekanlarına oldukça yakındır ve Holborn metro istasyonuna sadece 1 dakika mesafededir.

Bell Londra’nın en önemli özelliklerinden bir tanesi eğitim kalitesinin yüksek olmasının yanında küçük sınıflarda eğitim vermesidir. Tüm sınıflarda Interaktif tahta vardır ve öğrencilerin son teknoloji ve en kaliteli eğitim materyalleri ile eğitim almaları hedeflenir. Bilgisayar odası ve çalışma odasında son teknoloji ekipmanlarla materyaller, kitaplar, sözlükler, DVD’ler, günlük gazete, haftalık magazin, iş İngilizcesi materyalleri öğrencilerin kullanımına sunulur. Öğrencilerin birlikte zaman geçirebilecekleri ortak alanda TV, bilgisayar ve video yunları, sıcak ve soğuk içecek makineleri vardır. Okulun etrafında çok çeşitli kafeler restoranlar bulunmaktadır. Yüksek öğrenime geçiş yapmak isteyen öğrenciler için danışmanlık servisi de okul tarafından sunulmaktadır.

Konaklama seçenekleri olarak aile yanı ve yurt konaklama seçenekleri mevcuttur.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    90

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    10

    Yaş Ortalaması

     
    25+

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    50 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Gatwick, Heathrow, Stansted, Luton

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Var