Beet Language Centre Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Beet Language Centre, Bournemouth şehrinde 38 yıllık deneyimi ile öğrencilere yüksek standartlarda dil eğitimi alma olanağı sunmaktadır. Bir aile organizasyonu olarak kurulan ve 1979’dan beri eğitim veren okul, İngiltere’deki en iyi 10 butik okulu bünyesinde barındıran ‘ The English Network( TEN) ‘ üyesidir. Beet Language Centre, 2017 yılında yapılan British Council denetlemelerinde 500’e yakın dil okulu arasında en üst sıralarda derecelendirilmiştir. Beet Bournemouth; British Council, English UK, IALC, Quality English ve The English Network akreditasyonlarına sahiptir. Tüm sınıflarında akıllı tahta ile eğitim verilen okul, öğrencilerine kütüphanesinde 1000’den fazla kitap ve öğrenme materyalleri sunmaktadır.

Beet Language Centre oldukça aktif sosyal aktivite programları ile öğrencilerin derslerde edindikleri becerileri sosyal hayatlarında da pekiştirmelerini amaçlamaktadır. Beet öğrencileri ders başlama tarihlerinden itibaren 1 yıl boyunca kullanabilecekleri online eğitim platformunda ekstra çalışmalarını yapabilir ve İngilizce materyallere ücretsiz ulaşabilirler. Okul bünyesinde haftalık 20, 24 ve 28 derslik programlar sunmaktadır. 24 veya 28 derslik programı tercih eden öğrenciler Konuşma, Telaffuz, Dinleme, İş İngilizcesi, Akademik İngilizce ve daha birçok farklı alanda verilen seçmeli dersleri programlarına dahil edebilirler. Okulda Genel İngilizce eğitimlerinin yanında IELTS Hazırlık ve Cambridge Sınavı Hazırlık, Akademik Dönem programları da sunulmaktadır. Okul, yoğun dönem olarak nitelendirilen yaz aylarında öğrencilere zig-zag program (sabah ve öğleden sonra dönüşümlü) sunabilir.

Beet Bournemouth öğrencilerine yurt ve aile yanı konaklama seçenekleri sunmaktadır. İngiltere’nin güney kıyısında bulunan Bournemouth şehri, ödüllü plajları ile öğrenciler için oldukça popüler bir eğitim lokasyonudur. Şehirde düzenlenen festivaller ve şehrin hareketli sosyal hayatı öğrencilerin dil eğitimi alırken aynı zamanda güzel zaman geçirmesine de olanak sağlar. Bournemouth şehri Londra’ya 2 saat mesafede bulunmaktadır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    200

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    12

    Yaş Ortalaması

     
    22

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok