Anglo - Continental Dil Okulları

18.07.2022
Blog Başlık

Anglo- Continental dil okulu, Bournemouth şehrinin en eski dil okullarından biri olma özelliği ile 67 yıldan uzun bir süredir 120 farklı ülkeden gelen öğrencilere eğitim vermektedir. 2016 yılında yapılan British Council denetlemeleri sonucunda El Gazette tarafından ‘ Center of Excellence’ seçilmiştir. İngiltere’nin en büyük kampüslerinden birine sahip olan Anglo- Continental okulu British Council, English UK ve Business English UK akreditasyonlarına sahip bir okuldur. Okul, Bournemouth şehir merkezine ve sahile yürüme mesafesinde bulunmaktadır.

Anglo – Continental uluslararası öğrenciler için oldukça çeşitli programlar sunmaktadır. Haftada 20, 25 veya 30 derslik Genel İngilizce Programlarına ek olarak, Akademik Dönem Programı, IELTS Hazırlık Programı, Cambridge sınavlarına hazırlık programları (FCE - CAE ),TOEFL Hazırlık Programı, 50+ programlar ve Profesyoneller için özelleştirilmiş programlar sunulmaktadır. Havacılık + İngilizce ve CELTA eğitim kursları da Anglo- Continental dil okulunun sunduğu programlar arasındadır. Sunulan Profesyonel programlar arasında Hukuk, Tıp, Finans, İşletme ve Pazarlama gibi alanlara yönelik birleştirilmiş kurslar sunulur.

Öğrencilerine Aile yanı konaklama seçeneği sunan okul, bu şekilde öğrencilerinin İngiliz kültürünü daha yakından tanımasını ve okul dışında İngilizce konuşma pratiği yapma imkanı bulmasını amaçlamaktadır. İngiltere’nin güney kıyısında bulunan Bournemouth şehri, ödüllü plajları ile öğrenciler için oldukça popüler bir eğitim lokasyonudur. Şehirde düzenlenen festivaller ve şehrin hareketli sosyal hayatı öğrencilerin dil eğitimi alırken aynı zamanda güzel zaman geçirmesine de olanak sağlar. Bournemouth şehri Londra’ya 2 saat mesafede bulunmaktadır.

Genel Bilgiler

  • Eğitim Verilen Mekan

     
    Kurs Merkezi

    Öğrenci Kapasitesi

     
    1000

    Sınıflardaki Ortalama Öğrenci Sayısı

     
    12

    Yaş Ortalaması

     
    25

    Minimum Yaş

     
    16

    Ders Süresi

     
    45 dk

    En Yakın Havaalanı

     
    Heathrow

    Üniversite Yerleştirme Hizmetleri

     
    Yok